EzPUBGM hilesi ile ilgili bazı sıkıntılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben sadece esp kullanıyorum legit oluyor hemde aimbota gerek duymuyorum esp yeterli.

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben hileyi aylardır kullanıyorum hala da kullanmaya devam ediyorum hilede herhangi bir sorun veya sıkıntı olduğunu düşünmüyorum üstelik ücretsiz olduğunu düşünürsek ve ban atmadığını da hesaba katarsak fazla bile :)
Her şeyi doğru yapıp ayarlarınıda kendimize göre yaparsak biraz zahmet edip hiç bir sıkıntı yaşaman mümkün değil.
Ben bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım fatihe bile kastım bu hileyle.
Ben esp ve aimbot kullanıyorum aylardır herhangi bir ban söz konusu olmadı bu zamana kadar uc bile yatırdım hesaba.
Ayrıca burdan hilenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum sayenizde pubg oynarken zevk alıyorum :)

not;
Benim kendi aimbot ayarlarım süper tam istediğim gibi ve sanki profesyonel bir oyuncuymuşum gibi spray atıyormuşum gibi oluyor bu yüzden çok seviyorum ve ban riskini ortadan bir nebzede olsa kaldırıyorum. Aimbotu belli etmiyorsan aynı şekilde ESP'yi de belli etmemen gerekiyor botları falan direkt gidip vurmamak gerek bazen görmezden gelmek gerekiyor ban yememenin sırrı budur.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
aynn bazende adam göükmüyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Esp güzel olabiliyor ama gerçekten aim kullananlar can sıkıcı oluyor

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben hileyi aylardır kullanıyorum hala da kullanmaya devam ediyorum hilede herhangi bir sorun veya sıkıntı olduğunu düşünmüyorum üstelik ücretsiz olduğunu düşünürsek ve ban atmadığını da hesaba katarsak fazla bile :)
Her şeyi doğru yapıp ayarlarınıda kendimize göre yaparsak biraz zahmet edip hiç bir sıkıntı yaşaman mümkün değil.
Ben bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım fatihe bile kastım bu hileyle.
Ben esp ve aimbot kullanıyorum aylardır herhangi bir ban söz konusu olmadı bu zamana kadar uc bile yatırdım hesaba.
Ayrıca burdan hilenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum sayenizde pubg oynarken zevk alıyorum :)

not;
Benim kendi aimbot ayarlarım süper tam istediğim gibi ve sanki profesyonel bir oyuncuymuşum gibi spray atıyormuşum gibi oluyor bu yüzden çok seviyorum ve ban riskini ortadan bir nebzede olsa kaldırıyorum. Aimbotu belli etmiyorsan aynı şekilde ESP'yi de belli etmemen gerekiyor botları falan direkt gidip vurmamak gerek bazen görmezden gelmek gerekiyor ban yememenin sırrı budur.
aimbotu makrosuzmu kullanıyorsun yani aim ayarın kaçta acaba söylermisin

Onaylı Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
bence sorun sizde çünkü aylar ca kullanmama rağmen hic bir sıkıntı çıkarmadı

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
smooth 16 da hiç vurmaz kilitlenmez bile sen hepten çok düşük bir ayarda kullanıyormuşsun ben hep 8 veya 9 yapıyorum
dostum dediğim gibi kendi hassasiyet ayarlarıma göre ayarladım kitleniyor hatta spray bile atıyorum aimbotla

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba memoryhackers kullanıcı ve adminleri pubg mobil hilesinin eksiklerii ve bugları söyliceğim
1.aimbot adama kitledniğinde bazen çıldıyor aşşağı yukarı kayıyor
2. esp bazen her maç değil 5 maçtan 1 2 sinde denk geliyor bana esp bütün adamları gösteiroy fakat 1 veya 2 kişi kalıyor göstermeiği aimbot kitlenmiyor kendisine esp de sötermiyor bu yüzden ölüyorum
3.aimbot aimbot değil kitleniyor fakat sıktığımızda cok sektiği için silah adama değil farklı yerlere gidiyor mermi bunun içinyüzde 30 40 lık bir sekmeme getirebilir belki
4.car esp 4 5 arabayı gösteriyor 10 araba varsa 4 5 geçen maçta 500 metrelik arabaya gidiyordum tam arkamda araba varmış ama esp onu gostermiyordu bütün maçlarda var bu sıkıntı
5. item esp yerden silahı aldığıgımızda silahın ismi hala kalıyor bazen oluyr bazen olmuyor olmuyor
6. kendi önerilerim hileyi onaylı üye veya seçkin üye veya süper üye yapıp bu sorunları giderip sekmeme getirebilrsiniz
hepinizde iyi akşamlar kolay gelsin
o pc ilede alakalı olabilir bende çalışıyor ama aimbot bazen dediğin gibi çıldırıyor

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Esp kullan ban yemezsin aimboot sıkıntı yaşarsın aimboot kullancam dersen sekiyosa macro eklemen lazım yoksa tutamıyosun hep kafanın üstüne atıyo
sekiyo açıkcası ama macro biraz yüksek ver aşagı çektiği için aimboot kafa gidiyo hep mermi

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hocam aim botu 4 ün üzerinde tutun fovunu küçültün 78 idealdir bunları yaparsanız aim saçma yerlere kaymaz esp ye gelicek olursak render ayayrını opengl ye alın büyük ihtimalle sorununuz düzelir

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Cok fps düşüşü yaratıyor sadece bendemi bilmiyorum ama

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Konu eski ama yeni guncellemeden sonra düzelmiştir belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...