Çözüldü EzPUBGM hilesinde menü gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba sayın arkadaşlar hileyi sorunsuz bir şekilde virüs programları defender vs. kapalı şekilde açıyorum ama ekran gelmiyor failed yazısından sonra hiç hile menüsüüne giremiyorum yani o yüzden çözüm var mıdır acaba ?
windows 10 kullanıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
[ER] - I cant see the menu after I press "Enter".
[SO] - [TR] Muhtemelen Gameloop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz. Hilemiz sadece Gameloopun son versiyonunu destekler (7.1), ek olarak sisteminizde Directx 9 - 11 kurulu olduğundan emin olun. Son olarak emülatör ayarlarından Engine->Render modunu DirectX+ yapmayı unutmayın yoksa menü hiçbir şekilde gelmez. Gameloop güncellemelerinden sonra bazı kişilerde otomatik olarak OpenGL+ seçili oluyor, DirectX+ seçmeniz durumunda menü gelecektir.

1621532694615.png

Make it DirectX+
Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
[ER] - I cant see the menu after I press "Enter".
[SO] - [TR] Muhtemelen Gameloop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz. Hilemiz sadece Gameloopun son versiyonunu destekler (7.1), ek olarak sisteminizde Directx 9 - 11 kurulu olduğundan emin olun. Son olarak emülatör ayarlarından Engine->Render modunu DirectX+ yapmayı unutmayın yoksa menü hiçbir şekilde gelmez. Gameloop güncellemelerinden sonra bazı kişilerde otomatik olarak OpenGL+ seçili oluyor, DirectX+ seçmeniz durumunda menü gelecektir.

1621532694615.png

Make it DirectX+

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...