ben de öyle yapıyorum pubg lobiye girince enter a basıyosun tek peki aimbot ayarların neBen de 3-4 aydır oynuyorum aim açık ESP açık belli de ediyorum bazı zamanlar ama ona rağmen daha hiç banlanmadim tek yaptığım şey gameloop u açmadan hileyi açıyorum öyle giriyorum oyuna as ustasına kadar kastım 1 kez bile ban yemedim millet banlaniyoruz diyor nasıl banlaniyorlar hiç bilmiyorum valla
Şu an PC ye uzağım il dışındayım brom ama smooth mu ne var ya onu 6-7-8-9 da kullanıyorum durmadan değiştiriyorum aim head te zaten başka bir ayar yapmıyorumben de öyle yapıyorum pubg lobiye girince enter a basıyosun tek peki aimbot ayarların ne
tamamdır teşekkürler ben de deniyeceğimŞu an PC ye uzağım il dışındayım brom ama smooth mu ne var ya onu 6-7-8-9 da kullanıyorum durmadan değiştiriyorum aim head te zaten başka bir ayar yapmıyorum
Rica ederim brom dene dürbün açıkken çok fazla sallanma titreme yaparsa değiştirirsin işte kendine göretamamdır teşekkürler ben de deniyeceğim
Kuzgun 4 lü vs 42 destansılı hesapGarantiye almanı öneririm, skinlerin vs. varsa tehlikeye atmaman gerekir.
O hesapta hile yapılmaz benden sana tavsiye eğlence amaçlı smurf kurman.Kuzgun 4 lü vs 42 destansılı hesapHile açmadan önce her oyun 1-2 oyuncu hile diyordum. Şimdi hile açtım hileyle insanları izleyince dedim ki her oyunda en az 10 hileci var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?