EzPubgm hilesini asıl hesaplarımızda oynarsak banlanır mıyız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar 2 gündür bu hileyi kullanıyorum şuana kadar sorun yok ve normal bir oyuncu gibi oynuyorum. Ne biliyim evde yılanlayan varsa gidip kafa atmıyorum. Bi yerede radarda adam göründüyse oraya odaklanmıyorum. Adam ses vermeden ve göstermeden oraya bakmıyorum vs elimden geldiğince normal davranıyorum. Aimbot kapalı. Hilede yalnızca isim ve hp yazısı aktif. İskelet vs bile kapalı. Rolantide oynuyorum anlayacağınız. Bu durumda herhangi bir reportta vs yada incelemede ban riski varmı? Ve kullananlar ne kadar süreyle bansız bir şekilde nasıl kullandığını söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler..

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben 2 gündür oynuyorum :D 1 kere birinci oldum one man squad oynadıgım için sıkıntı yok gibi aimbot kullanıyorum bazen tuşa atadım. sıkıntı yok henüz

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben de 3-4 aydır oynuyorum aim açık ESP açık belli de ediyorum bazı zamanlar ama ona rağmen daha hiç banlanmadim tek yaptığım şey gameloop u açmadan hileyi açıyorum öyle giriyorum oyuna as ustasına kadar kastım 1 kez bile ban yemedim millet banlaniyoruz diyor nasıl banlaniyorlar hiç bilmiyorum valla

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben de 3-4 aydır oynuyorum aim açık ESP açık belli de ediyorum bazı zamanlar ama ona rağmen daha hiç banlanmadim tek yaptığım şey gameloop u açmadan hileyi açıyorum öyle giriyorum oyuna as ustasına kadar kastım 1 kez bile ban yemedim millet banlaniyoruz diyor nasıl banlaniyorlar hiç bilmiyorum valla
ben de öyle yapıyorum pubg lobiye girince enter a basıyosun tek peki aimbot ayarların ne

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ben 3 yıllık hesabımda açıyorum tüm ayarlar açık bir şekilde ban yemedim plat a kadar kastım bıraktım

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben daha dün yedim 10 yıl ana hesapta kullanmanı tavsiye etmem sürekli aimbot açık oynuyordum sprey için kullanıyordum bütün kıyafettir skin vs hepsi yalan oldu ama çokta umrumda değil yeni hesap açtım bugün sıfırdan başladım zaten eğlencesine takılıyorum vurabildiğim kadar adam vuruyorum amaç oyunu zehir etmek istedikleri kadar bildirsinler banlasın dursunlar bir yeni hesap açmama bakar kaldığım yerden devam etmem

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...