EzPUBGM hilesinin 10 dakika banlatma sebebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar banlanan arkadaşlar eğer Twitter üzerinden bağlıysa PUBG hesaplarına Twitter hesaplarının kontrolünü sağlayıp hesaplarının askıya alınıp alınmadığını kontrol etsin. Ban olayının hile ile ilgisi yok, ben bugün istemciden kaynaklanan hata yüzünden 10 dakika ban yedim. Sonrasında oyuna Twitter'le girmeye çalıştım fakat hesap askıya alınmış, giremedim. Bir kontrol edin bence. Birçoğumuzun problemi bu olabılır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hile ile ilgisi olmasa ne yüzünden ban yiyecekler anlamadım? durduk yere insanların hesaplarını askıya almazlar diye düşünüyorum

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
yok kanka öyle bisi ben faceden giris yapıyordum ama yiyordum

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hile ile ilgisi olmasa ne yüzünden ban yiyecekler anlamadım? durduk yere insanların hesaplarını askıya almazlar diye düşünüyorum
twıtter hesapları askıya alınınca gameloop ıstemcı kaynaklı ban atıyor 10 dakıka yada bana oyle oldu ceza gecmısıne baktıgımda ban gorunmuyor yanı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
olabilir bende bakıcam şimdi fikir için teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Yeni düzenlemeleri bilmiyorum
Örneğin aynı İD üzerinden 2. Bir hesap açmak ban yemenize sebep olabilir dilerim yanlışlıkla ana hesabınızı engellemezler yan hesap açarken VPN kullanmanizi oneririm

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
banlananların çoğu oyunun yarısında veya uçaktan atladıktan sonra ban yiyor yani sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile fixlwendiği için 10 dakika bana atıyor Ondan sonra 10 yıl atıyor fixlendi için kullanmayalım güncellemesini bekleyelim:/

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bir kere ban yedınız mı hıleyı tekrar acmayın ıp den algılıyor buyuk ihtımalle 5 6 hesap banlandı benım sakın guncelleme gelmeden acmayın derım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bildirir bildirmez oyun içinde ban atıyo şüpheli hesap oldugundan

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
alakası yok hile yüzünden 2 sefer banlanırsın biri 7 diğeri 10 dk. sonraki banlanma 10 yıl bilgin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar banlanan arkadaşlar eğer Twitter üzerinden bağlıysa PUBG hesaplarına Twitter hesaplarının kontrolünü sağlayıp hesaplarının askıya alınıp alınmadığını kontrol etsin. Ban olayının hile ile ilgisi yok, ben bugün istemciden kaynaklanan hata yüzünden 10 dakika ban yedim. Sonrasında oyuna Twitter'le girmeye çalıştım fakat hesap askıya alınmış, giremedim. Bir kontrol edin bence. Birçoğumuzun problemi bu olabılır.
öldürdüğün adamlar rapor ediyor bu raporlar birden cok oldumu sistem otomotik 10 dakka ban atıyor sonra hile yaptığın anlaşılırsa 10 yıl veriyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar belki 15 defadır 10 dakka yiyorum 10 yıl atmıyor ama 10 dakka atıyor sebebi ne olabilir spoffer da yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...