Çözüldü EzPUBGM ile RP saygısı hatası arasında bir ilişki var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Deli etti adamı ya, her maç böyle oluyor. Kapat aç yapınca anca düzeliyor, 1 maç sonra tekrar yapıyor.
Gördüğünüz gibi oyun başlarken böyle bir ekran geliyor. Oyunun temel simgeleri kayboluyor, karakter kilitleniyor. Hile açıncada bunu yapıyor açmayınca da yapıyor. Lakin hile açınca daha sık yapıyor, her maç gibi. Umarım çözülür diyorum.

Ekli dosyalar

• Snapshot_20210917205912.png
    Snapshot_20210917205912.png
    462.3 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Çözüm
Hilesizde girdim gene aynı yaptı, olay netleşti. Bu durum oyunun bug, sadece hile ile girince daha sık geliyor.
Snapshot_20210918210835.png

kapat aç yapınca düzeliyor ama bu seferde hile çalışmıyor.bekleyeceğiz artık düzeltilmesi yapacak bir şey yok.
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim oyunu pencere modunda oynarsan o hatayı almassın aynısı bendede oldu bu şekilde çözdüm .
Pencere modunda denediğimde öyle oluyordu. Oyuna gelen güncellemeden dolayı sanırım, herkes te var mı gibisinden sorayım dedim yoksa silip tekrar kuracağımda.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hilesizde girdim gene aynı yaptı, olay netleşti. Bu durum oyunun bug, sadece hile ile girince daha sık geliyor.
Snapshot_20210918210835.png

kapat aç yapınca düzeliyor ama bu seferde hile çalışmıyor.bekleyeceğiz artık düzeltilmesi yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Çözüm
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence hileyle alakası yok hilesizde aynı hilelide 1.6 güncellemesinden sonra böyle oldu zaten bu sorunu tencent gamese bildirenler olmuştur illaki yakında düzeltilir bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 68382
bende baya azaldı bug sorunu 10 elde fln bi oluyo erangel bitki modu oynamayınca sıkıntı olmuyo

Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
arkadaşlar konuyu açık oldugunu bilmeden bende açtım hileyle alakası yok sanırım tamamen oyunla alakalı
Post automatically merged:

hatta denedim bitki tehtidi girince yapıyo diye bi şüpem var oyun açıldıkdan sonra uçaga binmeden oyunu kapatıp açınca düzeliyo bıktırdı

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar konuyu açık oldugunu bilmeden bende açtım hileyle alakası yok sanırım tamamen oyunla alakalı
Post automatically merged:

hatta denedim bitki tehtidi girince yapıyo diye bi şüpem var oyun açıldıkdan sonra uçaga binmeden oyunu kapatıp açınca düzeliyo bıktırdı
bitki modu haricinde de oluyo ama pek değil

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Peki arkadaşlar, hile açıkken bu olunca hile kapanmadan nasıl düzeltebiliriz? Kapat aç yapınca hile kapanıyor, tekrar açınca ve oyuma devam et diyince çalışmıyor hile?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...