Öylede her 2 maçta bir yapıyor.her defasında hileyi açmaktan gına geldi valla. bir güncelleme getirdiler oyuna içine etmişler.o bende de oluyor çık gir yapınca düzeliyor yarına düzelir
Pencere modunda denediğimde öyle oluyordu. Oyuna gelen güncellemeden dolayı sanırım, herkes te var mı gibisinden sorayım dedim yoksa silip tekrar kuracağımda.Kardeşim oyunu pencere modunda oynarsan o hatayı almassın aynısı bendede oldu bu şekilde çözdüm .
bende de var pencere modunda da oluyo tam ekran da da oluyoPencere modunda denediğimde öyle oluyordu. Oyuna gelen güncellemeden dolayı sanırım, herkes te var mı gibisinden sorayım dedim yoksa silip tekrar kuracağımda.
Bende hileyi açsam da açmasam da oluyor bu. Hile mi oyunu bozuyor oyunda mı genel bir sıkıntı var çözemedim. Her maç sonrasında diğer maça girdiğimde yapıyor, bezdirdi valla.bende de var pencere modunda da oluyo tam ekran da da oluyo
ersin yekin in takımındakilerde de oluyo hileden değildir heraldeBende hileyi açsam da açmasam da oluyor bu. Hile mi oyunu bozuyor oyunda mı genel bir sıkıntı var çözemedim. Her maç sonrasında diğer maça girdiğimde yapıyor, bezdirdi valla.
bende baya azaldı bug sorunu 10 elde fln bi oluyo erangel bitki modu oynamayınca sıkıntı olmuyoHilesizde girdim gene aynı yaptı, olay netleşti. Bu durum oyunun bug, sadece hile ile girince daha sık geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 68382
kapat aç yapınca düzeliyor ama bu seferde hile çalışmıyor.bekleyeceğiz artık düzeltilmesi yapacak bir şey yok.
bitki modu haricinde de oluyo ama pek değilarkadaşlar konuyu açık oldugunu bilmeden bende açtım hileyle alakası yok sanırım tamamen oyunla alakalı
Post automatically merged:
hatta denedim bitki tehtidi girince yapıyo diye bi şüpem var oyun açıldıkdan sonra uçaga binmeden oyunu kapatıp açınca düzeliyo bıktırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?