Çözüldü EzPubgm İnject Ediliyor Hile Gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Bugünki EzpUbgm Güncellemesinden Önce takır Takır injectleniyordu gelipte burda directx yap falan diye tatava yapmayın.Hileyi İnjectliyorum Dıt Sesi Geliyor Fakat Hile Menüsü Vs Gelmiyor.

Çözüm
[ER] - Enter - Bastıktan sonra Menüyü göremiyorum.
[SO] - [TR] Muhtemelen Gameloop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz. Hilemiz sadece Gameloopun son versiyonunu destekler (7.1), ek olarak sisteminizde Directx 9 - 11 kurulu olduğundan emin olun. Son olarak emülatör ayarlarından Engine->Render modunu DirectX+ yapmayı unutmayın yoksa menü hiçbir şekilde gelmez. Gameloop güncellemelerinden sonra bazı kişilerde otomatik olarak OpenGL+ seçili oluyor, DirectX+ seçmeniz durumunda menü gelecektir.

1621532694615.png
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
EzPUBGM yazılımındaki crash/çökme hatası geliştirici ekip tarafından biliniyor ve üstünde çalışılıyor. En kısa sürede çözülecektir, sabırla bekleyin.

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Gameloop'u en güncel sürüme güncelleyin. Modeminizi yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Clean the temp and prefetch folder. Update gameloop to the latest version. Restart your pc and modem.

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Gameloop'u en güncel sürüme güncelleyin. Modeminizi yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Clean the temp and prefetch folder. Update gameloop to the latest version. Restart your pc and modem.
yaptım hocam açılmıyor

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
[SO] - [TR] Muhtemelen Gameloop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz. Hilemiz sadece Gameloopun son versiyonunu destekler (7.1), ek olarak sisteminizde Directx 9 - 11 kurulu olduğundan emin olun. Son olarak emülatör ayarlarından Engine->Render modunu DirectX+ yapmayı unutmayın yoksa menü hiçbir şekilde gelmez. Gameloop güncellemelerinden sonra bazı kişilerde otomatik olarak OpenGL+ seçili oluyor, DirectX+ seçmeniz durumunda menü gelecektir.

1621532694615.png

Çözüm
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
şuanda hile sorun var yakın zamanda düzelicke

Ekli dosyayı görüntüle 77631
ty

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...