Defender control guvenlık duvarını tamamen devre dışı bıraktığından emın olbhhhbi yi açıyorum pubg mobileı yükleye basıyorum yükleniyo sonra durduk yere kapanıyor program sorunu nedir?
kapalıydı zaten bu ücretsiz bir uygulamadır yazısından sonra direkt program gidiyor silip yeniden yükledim gene olmadıDefender control guvenlık duvarını tamamen devre dışı bıraktığından emın ol
Windows Defender'i Kapat, Pubg Mobile Kapalı Kalsın Ama Gameloop Arkada Açık Olsun. Çünkü EZPubgM'i Çalıştırdıktan Sonra PUBG MOBİLE Otomatik Bir Şekilde Açılıyor.bhhhbi yi açıyorum pubg mobileı yükleye basıyorum yükleniyo sonra durduk yere kapanıyor program sorunu nedir?
olabilir eskiden böyle şeyler yoktu kullanırdım mis gibiMemoryHackers Artık sürekli sorun veriyor sanırım yapımcıları artık ilgilenmeyi bıraktı.
uyarın için sağol yan hesaptan deniyorum şuana kadar ban yemedim 28 level oldumWindows Defender'i Kapat, Pubg Mobile Kapalı Kalsın Ama Gameloop Arkada Açık Olsun. Çünkü EZPubgM'i Çalıştırdıktan Sonra PUBG MOBİLE Otomatik Bir Şekilde Açılıyor.
Şuanda Kullanmanı Tavsiye Etmem Hile Fixlendi.