Üye
Ben anlamadım şimdi arkadaşlar durduk yere bu hileyi normal üyelere de mi kapattılar?
Diğer cevaplara bakılırsa dediğin gibi değil de yeni güncellemesi gelmediği için kapalı dostum. yoksa ben normal üyeydim ve sadece 1 tane mesajım vardı koca sitede. ve 2 yıldır kullanabiliyordum hileyi.Kanka onaylı üye olman gerekiyo eğer olmazsan kullanamıyosun onaylı üye olmak icin 50 mesaj atman gerekiyo hacı
Bu net bilgi mi dostum güncellenince de mi kullanamıycaz? bak süper member agresif tosba farklı bir şey söylüyor.Aga şuan güncelleme aşamasında ama güncellemeden sonrada onaylı üye olmanı isteyecez ez pubg açık değil ama dwoz açık şuan
no is workBen anlamadım şimdi arkadaşlar durduk yere bu hileyi normal üyelere de mi kapattılar?
Güncelleme ne zaman biter acaba?şuan güncelleme aşamasında
Güncellemede diye biliyorum yakın süre de geri koyarlarBen anlamadım şimdi arkadaşlar durduk yere bu hileyi normal üyelere de mi kapattılar?
Hayır güncelleme aşamasında olduğu için kullanamıyorsunuzBen anlamadım şimdi arkadaşlar durduk yere bu hileyi normal üyelere de mi kapattılar?
şu an hile gözükmüyorvallah bilgim yok o konuda.
guncellemede galıba.şu an hile gözükmüyor