Onaylı Üye
aynen bızdede var o sorun kardesımgaliba yeni güncellenen hileye de yetkim yetmiyo
e ne gıbı bır cozum uyguluyon?aynen bızdede var o sorun kardesım
Nasıl yedin 10 yılı ya naptın?10 yıl banı yedim bide kotu oldu
bıldıgım kadarıyla normal uyeler kulanıyor ancak hesapları ben yıyırBen anlamadım şimdi arkadaşlar durduk yere bu hileyi normal üyelere de mi kapattılar?
50 tane mesaj yazman lazım galibaBen anlamadım şimdi arkadaşlar durduk yere bu hileyi normal üyelere de mi kapattılar?
İlgilenen ve net cevap veren yetkili arkadaşlara sesleniyorum. Sizi seviyoruz.Hayır güncelleme aşamasında olduğu için kullanamıyorsunuz
Hile güncelleniyor şu andaBen anlamadım şimdi arkadaşlar durduk yere bu hileyi normal üyelere de mi kapattılar?
işte güncellemeden önce çoğu kişi yedi o yüzden kaldırıldı şu anNasıl yedin 10 yılı ya naptın?
EZPUBG şu an için banlatıyor, DWORD güncellenmiş fakat onaylı üye olman gerekiyor onun için, 50 mesaj sınırı var onaylı üyelik için.Ben anlamadım şimdi arkadaşlar durduk yere bu hileyi normal üyelere de mi kapattılar?
O hileden benimde hesab ban yedi nasıl aça bilirim acaba yaişte güncellemeden önce çoğu kişi yedi o yüzden kaldırıldı şu an
Evet öyle forumlara 50 mesaj yazman gerekHileyi kullanmak icin 50 mesaj atip onayli uye olman lazim diye duydum
Şuan için evet güncelleniyor kesin açılır inşallahkapanmış şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?