Arkanda
Ultra Üye
aynen bro valla adam 1 mesaj atmıs geliyor hileyi açıyor ban yiyince geliyor laf yapsıngüncellemede gine banlar çoğaldı hilenin onaylı üye olması lazım bence
En az onaylı üye olması gerek çoğu oyundaki hilelerini zaten Dt etmek isteyen girer ve çıkar olur bitergüncellemede gine banlar çoğaldı hilenin onaylı üye olması lazım bence
valla reis olması gereken oydu zaten volo gibiEn az onaylı üye olması gerek çoğu oyundaki hilelerini zaten Dt etmek isteyen girer ve çıkar olur biter
para ver yeme reiskardesim biz bisey demiyoz dioyzki bugun gelen güncelleme ile ban yiyenler sayısı gene çoğaldı bana kalırsa. ben bu düsüncemi adminlerin hepsine yazdım volo gibi üyelik sartı olsun kafanız rahat olur en azından
en az onaylı üyegüncellemede gine banlar çoğaldı hilenin onaylı üye olması lazım bence
Aynen kesinlikle buna katılıyorum, hilenin altında üstünde yazıyorlar zaten ban riski vardır diye ban riski olmayan hile yoktur bunu anlamıyorlar.En az onaylı üye olması gerek çoğu oyundaki hilelerini zaten Dt etmek isteyen girer ve çıkar olur biter
Ne kadar ödesede risk hep vardır ama işte anlatamazsın bunu...Aynen kesinlikle buna katılıyorum, hilenin altında üstünde yazıyorlar zaten ban riski vardır diye ban riski olmayan hile yoktur bunu anlamıyorlar.
Aynen expolit kullanıp rage kullanıp hileleri ban yiyip yazmak çok mantıksız burda adamlar emek verip yapıyor legit rage oynamak senin elinde kimseyi suçlayamazsın.Abi adam karşımda yasuo oynuyor 2. q'yu stackler stacklemez hortum atıyor bari ayarlardan kapat böyle adamlar tabi ban yiyor ben 3 aydır felan kullanıyorum daha 1 ban yemedim
kardesim sen anlamıyonmu ben ne diyom Geri bildirim yaptım alt tarafı görenlere alla allapara ver yeme reis
aynen reis hileyi açan bütün sorumluluğu alır yapcak bisi yok ben sadece geri bildirim verdim adminlere 6 mb içinHileler belli bir süre sonra detected oluyor suçu memoryhackers.org'da aramak yerine kendinizde arayın tüm sorumluluk sizde arkadaşlar
hayır bi üye sartı yokhocam hile onaylı üye istemiyor mu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?