EzPUBGM kullanıp banlanmak normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Çok haklısın ben bayağı bi kullandım ban yemedim ama 3-4 aydır adam akıllı girmiyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
Ben daha ban yemedim profesyonel hileci olduğum için legit oynuyorum yani adam sağda ise ben sola bakıyorum sonra görünce de direk çeviriyorum oraya Mouse'ı bazı EzPUBG kullanan kitle genellikle ufak olur yaşları veya büyük olur ben 2 senedir PUBG girmiyorum sırf karşıma video çıktı diye meraktan indirdim ama bazıları belli ederek oynuyor bunların 1 taneside ufak yaştaki gençler 14,15 yaşındaki insanlar gelip mesaj kasıp hileyi kullanıyor ana hesapla giriyor adamın infosu uzakta oalrak gösteriyor hile hani bu isim vs gözüküyor ya adam da oraya nişan alıyor sıkıyor oysaki duvar arkası olduğu için gitmiyor adama sonra duvar arkasından çıkıp vuruyor adamı bu adam da o vuran kişiyi izleyip hile deyip tak raport ediyor sonra gerisi kolay ban yiyor neyse aranızda ban yiyen varsa beni dinleyin legit oynayın ama sağlam legit oynayın öyle basit bir legit oynamayın aa adam burada deyipte vurmayın yoksa kaç bin TL'lik hesabınız ban yer.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sanki biraz aşağılayıcı ve kendini üstten görme olarak durmuş konu. Niyetin öyle bile olması öyle lanse ediyor kendi kendini.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Seçkin üye olsa kekler fixlenmiyecek.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
seckin uye veya onayli uye olmali benim dusuncem.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aynn nerdeyse 1 yıldır ezpugm kullanıyorıum 1 kere ban yedi o kadarda olsun demi bi ucret ödemeden kullanıyoruz daha ne olsun genede gönül rahatlııgında su an icin kullanıyorum ezpugm

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bir hileyi kullanan sayısı ne kadar artarsa o kadar ban riski olur. Sadece lütfen bu konuda nankörlük etmeyelim, çünkü isteseler ücretli satış yaparak bizi ortada bırakabilirler. Lakin bunu yapmıyorlar biz de teşekkürlerimizi sunalım mh ekibine.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Memory'e suçu atmak >>> Riskleri kabul etmek :D

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bir hileyi kullanan sayısı ne kadar artarsa o kadar ban riski olur. Sadece lütfen bu konuda nankörlük etmeyelim, çünkü isteseler ücretli satış yaparak bizi ortada bırakabilirler. Lakin bunu yapmıyorlar biz de teşekkürlerimizi sunalım mh ekibine.
dogru söylüyosun tesekür bile az kalır mh ekipine

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Aynen expolit kullanıp rage kullanıp hileleri ban yiyip ağlamak çok mantıksız burda adamlar emek verip yapıyor legit rage oynamak senin elinde kimseyi suçlayamazsın.

evet bi adam akıllı hle aylık 300 dolar misal gördüm

Memory'e suçu atmak >>> Riskleri kabul etmek :D

bu yorum>all

en iyi ikinci yorum olabilir

ben hiç yemedim sahsen

adam gibi kullanana ban riski düşük olur tabi

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bende dün ban yedim fakat konu açıp yazmıyorum sonuçta riski kendin alıyosun

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
bence yapmanız gereken şey güncellemelerden snra direk oyuna hile ile dalmamak bn diger oyunlarda oyle yapıyorum hilesi güncellense bile hile konusundaki son yorumlara bakıyorum ona gore hareket ediyorum sizde sazan gibi atlamayın beyler rica.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
dikkatli kullanırsan çaktırmazsan zor ban yersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...