Aynen yeni sistem gelmiş bana baya mesaj kutuma güvenlik repor bildirimleri düştü son günlerde daha dikkatlı oynamak lazımbu aralar sık atıyor
aga bir kaç gün içinde 5 defa ban yemişsin .d cihaz banı yediğin için olabilir micihaz banı güncellemesi geldikten sonra 5 defa ban yedim ama cihaz banı atmadılar gameloop kullanıyorum sorun yok
gameloopda guest hesap banı açma taktiği var, belki o şekilde ban yesen bile açabilirsin
Hilenin dibini sıyırıyorsan olabilirama cihaz banı değildir o
Cihaz banı yok hesap banı yiyorsun
Arkadaşlar yeni ban sistemi hakkında bilginiz yok sanırım guest sıfırlama ile kaldırılamıyor farklı şeyler gerek oyuna yeni cihaz banı özelliği geldi ve gayet ciddiler bu konuda telefon emülatör fark etmezsiniz atıyorlargameloopda guest hesap banı açma taktiği var, belki o şekilde ban yesen bile açabilirsin
cihaz banı atmıyor hesaba ban atıyor bildigim kadarı
https://memoryhackers.org/konular/yeni-pubg-mobile-ban-sistemi-hakkinda.222605/cihaz banı yiyemessiniz ama ban yiyebilirsiniz aimbot kullanmassanız ban yeme olsasılığı acayıip az
kesinlikle katılıyorum benim de hesaplarım hep aimbot yüzünden gitti sadece esp deyken böyle bir sorun yaşamıyorum oyundaki adamlara sinirlenince aimbotu açıyorum herkesi takır takır vurup indirerek maçı kazanıyorum sonrasında raporlanıyorum ve ertesi sabahı hesap 10 yıl banlanmış oluyoraim kullanırsan ban yeme riskin çok yüksek ve bugün bende aim yüzünden ban yedim
ben guest ile felan hiç uğraşmıyorum direkt facebook veya twitterden bağlanarak yeni hesap açıyorum guest banlı dursun onunla işim yok zatengameloopda guest hesap banı açma taktiği var, belki o şekilde ban yesen bile açabilirsin