Knk aylardir hayvan gibi kullaniyom ban yemedimArkadaşlar merhaba ben hileyi kullanacagım daha önce kullandım bir sorun olmadı ama ban yememem için nelere dikkat etmem gerekiyor bilginiz varmı teşekkürler şimdiden..
dedi günlük 50 milyon hesap açan slorexKnk aylardir hayvan gibi kullaniyom ban yemedim
Yanlis 76 hesap açıyorum 5 tanede misafir hesabidedi günlük 50 milyon hesap açan slorex
Knk o ironi idi 1 hesabim var hem korkmayin aga pubg nin hile sistemi kötü iSolorex in dediği gibi ben de hayvan gibi kullandım tek yaptığım şey gameloop kapalıyken hileyi açmak sonra oyuna girmek onun dışında aman şunu yapayim aman bunu yapayım olmadı hiç hileyi aç gameloop u a oyunu başlat maça gir çatır çutur 15-20 kill al maçı 1.bitir tamam
Knk o ironi idi 1 hesabim var hem korkmayin aga pubg nin hile sistemi kötü i
Knk hileyi sağlam yapmislarYok daha önceden çok banlandim ben şu an oynadığım hesap rahat 20.ci filandir ama burdaki ezpubg beni en uzun götüren ve hiç banlatmayan tek hile
Doğru hep böyle olursa iyi de şu smooth olayında bazen sıkıntı oluyor mesela smooth u dusurursem kafaya çok güzel kilitleniyor ama dürbünle kilitlenince çok pis sallanıyor titriyor onun çözümü ney acabaKnk hileyi sağlam yapmislar
Suana kadar mhnin yaptiği hiçbir hileden ban yemedim sen yedinmi bilmem amaDoğru hep böyle olursa iyi de şu smooth olayında bazen sıkıntı oluyor mesela smooth u dusurursem kafaya çok güzel kilitleniyor ama dürbünle kilitlenince çok pis sallanıyor titriyor onun çözümü ney acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?