LoL script kullanırken banlanmamak için ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
evade kısmı kapalı olmalı çünkü karşı taraf scrript kulalngııı anlar

Üye
2 HİZMET YILI
skin dll kullanıyorum bi sorun çıkmadı bende sende de çıkacağını sanmıyorum logları temizle yeter

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Selam mehrabalar ilk öncelikle çok belli etmeden oynamayı deneyebilirsin yada youtube ye yazarak ayara yapıp oynuyabilirain legit ayarları var çünkü iyi akşamlar :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
çok belli etmemek lazım arada kapat zor durumlarda aç mesela belli etme

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
evadeyi rage ayarda kullanma, birtek bunu biliyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Şimdi hocam güzelce elimden geldiği kadar basitce anlatmaya çalışacağım, Flag nedir bir çok hesapta script ya da bazı diğer yazılımlardan ban yediysen ya da botted (yani botla kasılmış hesap) dan ban yediysen ve bu hiç bir yazılımsız programsız bir şekilde hile kullanmadığın ve ya lol skin mkin vb şeyler kullanmadığın hesaptada + legit oynadığın hesaptada ban yersen flag yemiş olursun bu tüm hesaplarına sıçrar lol deki kirli dosyalardan dolayı flag dediğimiz olay bu.
Gelelim Orbwalker kısmına bu oyundaki movement( yani gezme birisini hedefleyip klik atmak sağ sol map gezme ) orb bu Lolün kendi movementı hiç bir zaman sclerdeki gibi smooth(yavaş hafif) şeklinde değildir çok keskin döner bunu zaten anlayabilirsin normal bişey orbu ne kadar legit ve 360 bile atılmayacak hale getirmeye çalışırsan ve kliklerin normale döndürürsen hiç bir şekilde anlamazlar karşında sc bile olsa bunu anlayamaz (genellikle sc olanlar karşısındada sc olursa anlıyor çünkü movementı görünce diyo bu normal gezme sağ sol tıklama klik atma normal değil yani) öncelikle orbu güzel bi config bulman lazım, Evade dediğimiz yani spelleri dodgelama her maça girdiğinde legit bir şekilde dodge istiyorsan karakterlere göre medium (orta) - low ( dusuk) - high ( yuksek ) - extreme ( türkçesini bilmiyom ama insane dodgelar atarsın ) eğer cc( yani stun yiyince deliren bir oyuncuysan cc moduna alıcaksın bu her scriptte var ) bunu ayarladıktan sonra senin ban yemen imkansız hale gelecek ve şöyle söyliyim artık Türkiye sunucusunda o kadar script var ki iron elosundan tut challe kadar her oyunda vardır bi gizli sc user o yüzden trden çıkmanı öneririm iyi geceler dilerim.
açıklama için teşekkürler

Üye
2 HİZMET YILI
Do not abuse the Evade function, it is the only thing that can characterize the script.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Evade açık olmayacak abartamayacaksın baba ayrıca

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
legit takılıp belli etmiyecek herolar seç evade kapalı oyna

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ayarlarını aga b elli olmicak şekilde ayarlaman lazım

Üye
2 HİZMET YILI
Dostum Ben Gayet Belli Ederek Oynuyorum Bir Kere Güncelleme Geldi Sanırsam Sc ye o zaman yedim şuan hala oynuyorum ban yemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...