Üye
Beyler hilede sadece botları arayıp vurup maç sonu bile adam vurmasam ban yermiyim tekim puana oynuyorum
Piyasanın en kaliteli ücretli hilesiyle as 1 yıldızda 5 kd ile ban yedik belli etmememize rağmen, biraz salladın gibiben as 8 e kdr kastım birşey olmadı hemde baya belli ettim yani kd 7ydi
sallamam için sebep yok sallayınca kimse bana para vermiyoPiyasanın en kaliteli ücretli hilesiyle as 1 yıldızda 5 kd ile ban yedik belli etmememize rağmen, biraz salladın gibi
arkadaşın dediği gibi aslında her hilede ban riski mevcut ha ilk gün ha 100. gün değişen bişi yok şans meselesibu ban yeme işi biraz şansada bağlı gibi bence yani banı yine sistem atıyor otomatik yoksa gidipte tencent games uğraşmazki bizimle
kaliteli oldugunu nerden biliyorsun xd kullandığımız methodlar farklıPiyasanın en kaliteli ücretli hilesiyle as 1 yıldızda 5 kd ile ban yedik belli etmememize rağmen, biraz salladın gibi
ücretli hilelerin çoğu herkesin kullandığı metodları kullanıyor bizimki tamamen farklı istiyorsan en pahalı hileyi al suanki hile kadar safe olmayabilir arkadasın dediğide doğrudur bizdende cok kasan var.Piyasanın en kaliteli ücretli hilesiyle as 1 yıldızda 5 kd ile ban yedik belli etmememize rağmen, biraz salladın gibi
Hile ud o yüzden sıkıntı yok paralı detect ise istersen 1000 tl ver gene ban yersin ücretli ücretsiz değilde ud mi detect mi ona bakmam lazım mh hilesi paralı hilelerden daha iyiPiyasanın en kaliteli ücretli hilesiyle as 1 yıldızda 5 kd ile ban yedik belli etmememize rağmen, biraz salladın gibi
kesinlikle öyle , umarımda uzun bir süre bu çizgisinden vazgeçmezlerHile ud o yüzden sıkıntı yok paralı detect ise istersen 1000 tl ver gene ban yersin ücretli ücretsiz değilde ud mi detect mi ona bakmam lazım mh hilesi paralı hilelerden daha iyi
Haklı..Hile ud o yüzden sıkıntı yok paralı detect ise istersen 1000 tl ver gene ban yersin ücretli ücretsiz değilde ud mi detect mi ona bakmam lazım mh hilesi paralı hilelerden daha iyi
Sende bendensin ben as 6a kadar kastımben as 8 e kdr kastım birşey olmadı hemde baya belli ettim yani kd 7ydi
yo arkadasa katılıyorum ama şans işi dostum bnde as 3* yaptım 2 sezon once son sezon as ustası oldum çatır çutur adam vuruyorum config + aim ban yemedim hala aynı hesaptayım bu sezon daha oynamadım config yok die kolsuzluga alışmış bünyePiyasanın en kaliteli ücretli hilesiyle as 1 yıldızda 5 kd ile ban yedik belli etmememize rağmen, biraz salladın gibi