EzPUBGM kullanma şeklim hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Beyler hilede sadece botları arayıp vurup maç sonu bile adam vurmasam ban yermiyim tekim puana oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben as 8 e kdr kastım birşey olmadı hemde baya belli ettim yani kd 7ydi

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ban riski var tabikide bansız değil ama sadece botları vurursan bi sıkıntı çıkacağını zannetmem botlar bildiremeyeceği için ban yemezsin benim bu hileden 3 hesabım ban yemişti belkide birşeyleri falan abartmış olabilirim ama yinde sıfırdan hesap açıp kullanmaya devam ediyorum hilesiz oynamak çok sıkıcı ban yesemde yemesemde bırakmak istemiyorum hileyi böyle oynamak çok keyif veriyor çünki

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu ban yeme işi biraz şansada bağlı gibi bence yani banı yine sistem atıyor otomatik yoksa gidipte tencent games uğraşmazki bizimle okadar çok fazla oyuncu varki hangi biriyle uğraşacak

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bu ban yeme işi biraz şansada bağlı gibi bence yani banı yine sistem atıyor otomatik yoksa gidipte tencent games uğraşmazki bizimle
arkadaşın dediği gibi aslında her hilede ban riski mevcut ha ilk gün ha 100. gün değişen bişi yok şans meselesi

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
Piyasanın en kaliteli ücretli hilesiyle as 1 yıldızda 5 kd ile ban yedik belli etmememize rağmen, biraz salladın gibi
kaliteli oldugunu nerden biliyorsun xd kullandığımız methodlar farklı
Piyasanın en kaliteli ücretli hilesiyle as 1 yıldızda 5 kd ile ban yedik belli etmememize rağmen, biraz salladın gibi
ücretli hilelerin çoğu herkesin kullandığı metodları kullanıyor bizimki tamamen farklı istiyorsan en pahalı hileyi al suanki hile kadar safe olmayabilir arkadasın dediğide doğrudur bizdende cok kasan var.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hile ud o yüzden sıkıntı yok paralı detect ise istersen 1000 tl ver gene ban yersin ücretli ücretsiz değilde ud mi detect mi ona bakmam lazım mh hilesi paralı hilelerden daha iyi

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hile ud o yüzden sıkıntı yok paralı detect ise istersen 1000 tl ver gene ban yersin ücretli ücretsiz değilde ud mi detect mi ona bakmam lazım mh hilesi paralı hilelerden daha iyi
kesinlikle öyle , umarımda uzun bir süre bu çizgisinden vazgeçmezler

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
as 7 de ban yedim 6kd ile

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
büyük ihtimalle yemezsin fakat sıkıntı olmayacaktır

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Tecrubelerime dayanarak hangi hile olursa olsun 300 metredeki veya 250 metredeki adamı agac arkası dag gibi yerlerde tarar iseniz o ban kacınılmazdır nekadar legit okadar ekmek :brainfree:

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
yo arkadasa katılıyorum ama şans işi dostum bnde as 3* yaptım 2 sezon once son sezon as ustası oldum çatır çutur adam vuruyorum config + aim ban yemedim hala aynı hesaptayım bu sezon daha oynamadım config yok die kolsuzluga alışmış bünye :)

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Ben kd yi 1.50 tutuyom şu an maç sonuna kadar yatıyom arkada film felan izliyorum 2 3 kişi kalınca vuruyorum

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
öncelikle selam dostum hileyi kullandığın zamanlarda belli etmemeye çalış belli edersen ban riskin artar legit ayarını aşşalara çekme belli etme yanı dostum.

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kd puanı çok önemli ban yememek açısından 3 veya 4 ü geçmemeli benim kd 7 veya 8 de falandı birkeresinde sırf puanım yüksekmiş diye takımdakiler sen hilesin deyip bildirmiştiler beni

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...