27 Şub 2022 #1 tryhcfghfg T Uzman Üye Katılım 17 May 2020 Mesajlar 172 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 26 6 HİZMET YILI arkadaşlar ben ezpubgm açarken yükle ye basıyorum /load emit fail yazıyo çözebilenler yorum yazarsa sevinirim
arkadaşlar ben ezpubgm açarken yükle ye basıyorum /load emit fail yazıyo çözebilenler yorum yazarsa sevinirim
1 Mar 2022 #2 tokyotoprak123 T Onaylı Üye Katılım 28 May 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 4 Ödüller 5 Yaş 26 6 HİZMET YILI DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap all in one c++ Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (Unzip it and put it in the folder, then run the install_all.bat script as administrator.) And open XFProject with administrator and open ui page do it CTRL + F5 adminden baktım bazı cözümlerde yazıyordu Oyla 1 Olumsuz oyla
DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap all in one c++ Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (Unzip it and put it in the folder, then run the install_all.bat script as administrator.) And open XFProject with administrator and open ui page do it CTRL + F5 adminden baktım bazı cözümlerde yazıyordu