reis sıkıntı yok bende sıkıntı olsaydı zaten açıklama yaparlardıaga yok her gün açılan hile bugün açılmıyor
Something went really really wrong about forcing... !reis sıkıntı yok bende sıkıntı olsaydı zaten açıklama yaparlardı
temp temizleme yaptınmı temp %temp%Something went really really wrong about forcing... !
Press any key to continue . . . gameloop u her zaman ki gibi açmadan bu hatayı alıyorum
yok nasıl yapılıyor bilmiyorum kitemp temizleme yaptınmı temp %temp%
pc mi sattım internet cafedeyim ama cafede her gün açıyordumtemp temizleme yaptınmı temp %temp%
youtbden yaz temp temizleme diye çıkar orda 2 dakkalık is benim basıma 2 ay çnce gelmisti öyle çözdümyok nasıl yapılıyor bilmiyorum ki
Post automatically merged:
pc mi sattım internet cafedeyim ama cafede her gün açıyordum
baslat arama yerine Çalıstır yaz çıkan arama yerime önce temp yaz çıkan dosyaşları sil ondan sonra gene aynı baslat çalıstır bu sefer de %temp% yaz onlarıda sil hepsini sonra çop kutusundan sil yenişden baslaty
youtbden yaz temp temizleme diye çıkar orda 2 dakkalık is benim basıma 2 ay çnce gelmisti öyle çözdüm
deneyeyim teşekkür ederimy
youtbden yaz temp temizleme diye çıkar orda 2 dakkalık is benim basıma 2 ay çnce gelmisti öyle çözdüm