@kingangelhileyi aktif ediyorum lobyde enter yapınca ses geliyor ama hile ekrana gelmıyor neden olabılır acaba
yapıyorum yinede hile görünmüyorinster tuşuna basarak menüyü açıp kapatabilirsin. ses geliyorsa hile injekte edilmiş demektir.
iyi forumlar.
win 11 kanki ama dün açtı sıkıntı yoktu bugun yapmaya basladıkanka gameloopu güncelle yada Windows 10 x64 1607-21H2 windowsun bunlar arasındamı ?
bilmiuoyum olabilir ama dün bır sıkıntı yoktu hıle acık enter yapıyorum ses var hile ekrana gelmıyor bıde directx te kullanıyorumGameloop ayarların opengl directx mi ondan kaynaklanıyor olaşbilir
Bu konuya bakar mısın: https://memoryhackers.org/konular/ezpubgm-hile-cozumu.264600/bilmiuoyum olabilir ama dün bır sıkıntı yoktu hıle acık enter yapıyorum ses var hile ekrana gelmıyor bıde directx te kullanıyorum
@kingangelhileyi aktif ediyorum lobyde enter yapınca ses geliyor ama hile ekrana gelmıyor neden olabılır acaba
TEŞEKKURLER SUAN DÜZELDİ BİR SIKINTI YOK@kingangel
PUBG hile çalıştırma
Bu yöntemi deneyiniz
Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.
1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.
Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent
4-Gameloop Motorları ayarrını Directx+ seçiniz ve kaydetiniz. Gameloop sürümünüz 32 bit olsun.
5-Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.
6 - Hileyi çalıştırmadan önce, Sürekli güncel sürümü indiriniz. https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.
7- Hileyi yönetici olarak çalıştırınız.
Olmaz ise
8- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.
NOT:
Hile windows 10 güncel sürümde sorunsuz çalışıyor