4 Mar 2022 #1 seth217 S Üye Katılım 2 Ara 2021 Mesajlar 28 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 29 4 HİZMET YILI Arkadaşlar ez pubgm açıyorum herşey normal lobide enterladığımda bip sesini alıyorum ama hiçbirşey gelmiyor NOT: Formattan sonra bu sorun oldu
Arkadaşlar ez pubgm açıyorum herşey normal lobide enterladığımda bip sesini alıyorum ama hiçbirşey gelmiyor NOT: Formattan sonra bu sorun oldu
4 Mar 2022 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Gameloop ayarlarından Directx+ seçmen gerekiyor Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
4 Mar 2022 #3 Buğra Tecer B Onaylı Üye Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 64 Tepki puanı 2 Ödüller 2 Yaş 26 4 HİZMET YILI kanka ana menüye gelmeden önce enter'a bas dene olmazsa windows duvarınının kapalı olduğundan emin ol Oyla 0 Olumsuz oyla
kanka ana menüye gelmeden önce enter'a bas dene olmazsa windows duvarınının kapalı olduğundan emin ol
4 Mar 2022 #4 helalolsunamcaoglu H Süper Üye Katılım 30 Eki 2021 Mesajlar 640 Tepki puanı 38 Ödüller 2 Yaş 25 4 HİZMET YILI Direct x seçin game loop ayarlarından ondan sonra gameloop tamamen kapatın tekrar açın olucaktır Oyla 0 Olumsuz oyla
4 Mar 2022 Konuyu başlatan #5 seth217 S Üye Katılım 2 Ara 2021 Mesajlar 28 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 29 4 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: Gameloop ayarlarından Directx+ seçmen gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim oldu Post automatically merged: 4 Mar 2022 helalolsunamcaoglu' Alıntı: Direct x seçin game loop ayarlarından ondan sonra gameloop tamamen kapatın tekrar açın olucaktır Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim sürümü yeniledim acaba ondanmı diye ama gamelooptan secmem gerekiyormuş Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: Gameloop ayarlarından Directx+ seçmen gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim oldu Post automatically merged: 4 Mar 2022 helalolsunamcaoglu' Alıntı: Direct x seçin game loop ayarlarından ondan sonra gameloop tamamen kapatın tekrar açın olucaktır Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim sürümü yeniledim acaba ondanmı diye ama gamelooptan secmem gerekiyormuş