Çözüldü EzPUBGM Menü gelmeme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım WIN 11 64 bit hile yükleniyor normal tam oyun açılınca enter tuşuna basdıqda menyu açılması gerekir ama menyu gelmiyor. Sorun ne ola bilir?

Çözüm
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım WIN 11 64 bit hile yükleniyor normal tam oyun açılınca enter tuşuna basdıqda menyu açılması gerekir ama menyu gelmiyor. Sorun ne ola bilir?

Merhaba

Hile Güncel Durumda. Windows 11 21H2 kadar destekliyor. Lakin Windows 10 x64 1909 üstü sürümlerde sorunlar olabiliyor.
Hilenin sorunsuz çalışması içinde şu ayarların yapılması gerekiyor.
Gameloop sürümünüz 32 bit olmalıdır
Gamaeloop Motor ayarından Render modunu DirectX olarak seçmeniz gerekir.
Hileyi indirip çalıştırmadan önce Anti virüs ve Windows Defender, Kullandığınız tarayıcıda reklam engelleme eklentileri ve smart screen kapatmanız gerekir.

Windows 10 Tüm Sürümler ve Windows 11 21H2 Kurulum Rehberi...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Yanlış yönlendirmek istemem ama sanırım, Windows 10 21H1 versiyon üzerindeki versiyonlarda çalışmıyor.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI

Merhaba

Hile Güncel Durumda. Windows 11 21H2 kadar destekliyor. Lakin Windows 10 x64 1909 üstü sürümlerde sorunlar olabiliyor.
Hilenin sorunsuz çalışması içinde şu ayarların yapılması gerekiyor.
Gameloop sürümünüz 32 bit olmalıdır
Gamaeloop Motor ayarından Render modunu DirectX olarak seçmeniz gerekir.
Hileyi indirip çalıştırmadan önce Anti virüs ve Windows Defender, Kullandığınız tarayıcıda reklam engelleme eklentileri ve smart screen kapatmanız gerekir.

Windows 10 Tüm Sürümler ve Windows 11 21H2 Kurulum Rehberi
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-ve-windows-11-21h2-kurulum-rehberi.274850/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...