Dün yaptığımız güncelleme 10 dakikalık ban içindi zaten. Hileyi yarım saat önce güncelledim %temp% klasörünüzü temizleyip tekrar deneyin.Efendim şuana kadar bi sıkıntı yoktu düne kadar kullanabiliyordum hileyi ayretten bu 10 dakika ban muhabbetide 2-3 haftadır var bu konu hakkında herkes konu açmıştı sitede bunu belirttim sadece dünkü güncellemeden sonra hile bozuldu zaten kullanamadım sen olayı farklı anlamışsın
kk herkeste bu hata var bidaha güncellenir yada haber verirler sakın girme mainle falan.Dün geceki güncellemeden sonra hile çalışmıyor menüde loadlamıyor sanırım bir şeyi yanlış yaptınız bilginize sunarım ayretten hile 10 dakkada bir veri hatasıyla 10 dakika ban atıyor bunuda söylemek istedim
Dün geceki güncellemeden sonra hile çalışmıyor menüde loadlamıyor sanırım bir şeyi yanlış yaptınız bilginize sunarım ayretten hile 10 dakkada bir veri hatasıyla 10 dakika ban atıyor bunuda söylemek istedim
Efendim şuana kadar bi sıkıntı yoktu düne kadar kullanabiliyordum hileyi ayretten bu 10 dakika ban muhabbetide 2-3 haftadır var bu konu hakkında herkes konu açmıştı sitede bunu belirttim sadece dünkü güncellemeden sonra hile bozuldu zaten kullanamadım sen olayı farklı anlamışsınHileyi daha kullanamadan 10 dakika ban attığını nerden biliyorsunuz merak ediyorum. Son yaptığımız güncellemede bu problemin çözülmüş olması gerekmektedir.
Dün yaptığımız güncelleme 10 dakikalık ban içindi zaten. Hileyi yarım saat önce güncelledim %temp% klasörünüzü temizleyip tekrar deneyin.Efendim şuana kadar bi sıkıntı yoktu düne kadar kullanabiliyordum hileyi ayretten bu 10 dakika ban muhabbetide 2-3 haftadır var bu konu hakkında herkes konu açmıştı sitede bunu belirttim sadece dünkü güncellemeden sonra hile bozuldu zaten kullanamadım sen olayı farklı anlamışsın
bende 1 sene aralıksız sadece esp ile kullandım ban yemedim 1 senenin sonunda yedim ondan sonraki açtıgım bütün hesaplar 10 yıl yedi son 2-3 haftadır da 10 dakika veri hatası banı atıyor tekrar girmek zorunda kalıyosun konuyu dikkatli okuDaha bu güne kadar Ezpubgm den dolayı 1 kere bile ban yemedim sen 10 dkda ban attığını söylüyorsun nerdeyse 1 sene filan kullandım ban yemedim saçmalık söylediğin senin sisteminden kaynaklanıyor olabilir .
teşekkür ederim deneyeceğim.Dün yaptığımız güncelleme 10 dakikalık ban içindi zaten. Hileyi yarım saat önce güncelledim %temp% klasörünüzü temizleyip tekrar deneyin.
biz farklı bir hilemi kullanıyoruz ne yaşıyonuz anlamadım herkes bu konu hakkında sitede konu açmıştı fakat kurucumuz düzeltildiğini açıkladı şimdi deneyeceğim.yav kardesim sen neye dayanrak 10 dakka ban atıgını söylüyon sabahten beri maç atıyom misafir hesaptan aimlen ban yemedim alla ala
Biliyom kardesim 10 dakka ban atıgını dün güncellemye alındı ya o yüzden dedim sen yanlıs anladın dün düzeldi 10 dakka ban sorunubende 1 sene aralıksız sadece esp ile kullandım ban yemedim 1 senenin sonunda yedim ondan sonraki açtıgım bütün hesaplar 10 yıl yedi son 2-3 haftadır da 10 dakika veri hatası banı atıyor tekrar girmek zorunda kalıyosun konuyu dikkatli oku
Post automatically merged:
teşekkür ederim deneyeceğim.
Post automatically merged:
biz farklı bir hilemi kullanıyoruz ne yaşıyonuz anlamadım herkes bu konu hakkında sitede konu açmıştı fakat kurucumuz düzeltildiğini açıkladı şimdi deneyeceğim.
evet hile aktif ve düzgün şuanda test ediyorum eywBiliyom kardesim 10 dakka ban atıgını dün güncellemye alındı ya o yüzden dedim sen yanlıs anladın dün düzeldi 10 dakka ban sorunu