Çözüldü EzPUBGM menü gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ıyı geceler bı sorum olcaktı asagıdakı olaydan sonra hıle menusu acılmıyo defalarca kapatıp actım gene olmadı surum 1909

Adsız.png

Çözüm
[ER] - I cant see the menu after I press "Enter". Enter - Bastıktan sonra Menüyü göremiyorum.
[SO] - [TR] Muhtemelen Gameloop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz. Hilemiz sadece Gameloopun son versiyonunu destekler (7.1), ek olarak sisteminizde Directx 9 - 11 kurulu olduğundan emin olun. Son olarak emülatör ayarlarından Engine->Render modunu DirectX+ yapmayı unutmayın yoksa menü hiçbir şekilde gelmez. Gameloop güncellemelerinden sonra bazı kişilerde otomatik olarak OpenGL+ seçili oluyor, DirectX+ seçmeniz durumunda menü gelecektir.

1621532694615.png

Make it DirectX+
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
[ER] - I cant see the menu after I press "Enter". Enter - Bastıktan sonra Menüyü göremiyorum.
[SO] - [TR] Muhtemelen Gameloop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz. Hilemiz sadece Gameloopun son versiyonunu destekler (7.1), ek olarak sisteminizde Directx 9 - 11 kurulu olduğundan emin olun. Son olarak emülatör ayarlarından Engine->Render modunu DirectX+ yapmayı unutmayın yoksa menü hiçbir şekilde gelmez. Gameloop güncellemelerinden sonra bazı kişilerde otomatik olarak OpenGL+ seçili oluyor, DirectX+ seçmeniz durumunda menü gelecektir.

1621532694615.png

Make it DirectX+

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI

1621532694615.png

Make it DirectX+
denıyorum gerı donus yapcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...