Çözüldü EzPUBGM menü gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar eskısı gıbı herseyı yapıyorum lobıye kadar yonlendırıp enter basın dıyor bakıyorum sesde gelıyor lakin hıle ekrana gelmıyor açılmıyor son guncellemede oldu bu sorun nedır sızce

Çözüm
Merhabalar, hile güncellenmeye alınıp yeni bir versiyonlan çıkacağı için sorununuzun çözümü bulunmuyor. iyi forumlar.

1666525064592.png
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ioz Chat'te kendisi bizzat denediğini bildirdi. Güncellemeyle alakasız bir durum. Hangi adımları yaptığınızı açıklarmısınız?

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Windows güncelleştirmelerini yapın windows update gir ve güncelleştirmeleri denetleyin ve varsa yapın mutlaka

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
arkadaşlar eskısı gıbı herseyı yapıyorum lobıye kadar yonlendırıp enter basın dıyor bakıyorum sesde gelıyor lakin hıle ekrana gelmıyor açılmıyor son guncellemede oldu bu sorun nedır sızce
Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.

4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

5- Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatın

6- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hilenin bütün dosyalarını temizlemeni ve UI'yi tekrar indirmeni öneririm. UI'yi indirmeden önce defender ve varsa antivirüs programlarını kapatman gerek mutlaka

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar, hile güncellenmeye alınıp yeni bir versiyonlan çıkacağı için sorununuzun çözümü bulunmuyor. iyi forumlar.

1666525064592.png

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...