EzPubgm Nasıl Kullanılır Detaylı Anlatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm Tekrardan Hayırlı Akşamlar Memoryhackers Ailesi Bugün Siteye Yeni Gelen Kullanıcılarımız veya Yeni Kullanıcılara EzPubgm Nasıl Kullanılır Hakkında Bir Video Çektim Detaylı Bir Şekilde Bilmeyenler İçin Faydalı Olucağını Düşündüm Sitede Detaylı Videosuda Mevcut Evet Ama Yeni Bir Kullanıcı Nerden Nasıl Gireceğini Bilmiyorsa O Videoyuda Görmez Diye Düşündüm Direk Sayfaya Düşeceği İçin Bu Konu Görebilir Ve Yapabilir Aslında Hilenin Sorununun Çözümünü Detaylı Bir Şekilde Çekip Atacaktım Zamanım Kısıtlı Olduğu İçin Böyle Bir Video Çekebildim Herkesin Yararlanması içinde Ayrıyetten Müsait Bir Zamanda Çekeceğim Format İşlemleriyle Birlikte Göstereceğim Onun İçin Takip Edip Bildirimleri Açarak Öğrenebilirsiniz Konuyu Umarım Yanlış Yere Açmamışımdır Her Türlü Eleştiriye Açığım Bu Konuyu Görüpte Yazmadan Gitmeyen Herkese Çok Teşekkür Ederim İyi Seyirler MemoryHackers Ailesi :)

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
reis video güzel olmuş eline sağlık şu hızlandırdığın sahnede kamerada çok komik gözüküyordun baya bi güldüm

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
eline sağlık reis yapamayan arkadaşlar için iyi olmuş baya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...