Çözüldü EzPUBGM oyundayken donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
1664796984435.png

Arkadaşlar, yeni MH güncellemesinden sonra üç oyundan birisi kesinlikle bu şekilde donuyor. Geçer dedim ama üç gündür değişen bir şey yok. Sorunu çözebilen var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Ekli dosyayı görüntüle 79230

Arkadaşlar, yeni MH güncellemesinden sonra üç oyundan birisi kesinlikle bu şekilde donuyor. Geçer dedim ama üç gündür değişen bir şey yok. Sorunu çözebilen var mı?
Hileyi kurduktan sonra

oyunun donması
pc nin donması
oyunun kendini kapatması
Bug Report yemeniz gibi sorunlar yaşayacaksınız.

Bu demek oluyor ki pubg güvenlik sistemine takıldınız maalesef 10 yıl ban yiyeceksiniz bu kaçınılmaz olacak sizin için. Bu riski göze alıyorsanız hileyi kullanmaya devam edebilirsiniz.
ek olarak bilgisayarınızın donanım özellikleri yetersiz olduğu için hem oyunu ve hileyi aynı anda kaldırmıyor olabilir.
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
motor ayarlarını kontrol edin. güncelleme yapın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bir sonraki güncellemeyi beklemeni öneririm fakat 3 oyundan biri kesınlıkle yapıyorsa bu kişisel sorun da olabilir bilgisayar donanımın nedir ?

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam merhaba, bu mh ile alakalı olsa genel bir sorun olurdu ama bende yok bu senin bilgisayarında mining yapan bir virüsten kaynaklanabilir. Bunu test etmek için oyundayken görev yöneticisinden ram kullanımına bak sömüren bi uygulama varmı yokmu görürsün eğer öyleyse silersen temizlenir.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 79230

Hileyi kurduktan sonra

oyunun donması
pc nin donması
oyunun kendini kapatması
Bug Report yemeniz gibi sorunlar yaşayacaksınız.

Bu demek oluyor ki pubg güvenlik sistemine takıldınız maalesef 10 yıl ban yiyeceksiniz bu kaçınılmaz olacak sizin için. Bu riski göze alıyorsanız hileyi kullanmaya devam edebilirsiniz.
ek olarak bilgisayarınızın donanım özellikleri yetersiz olduğu için hem oyunu ve hileyi aynı anda kaldırmıyor olabilir.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hocam benimde mause takılı kalıyor bazen menüyü açınca nedesen aç kapa yapmadan düzelmiyo sebebi nedir bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bilgisayarının özellikleri ne? Kaldırmıyor da donuyor olabilir görev yöneticisinden disk kullanımına bakar mısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...