Arkadaşlar, yeni MH güncellemesinden sonra üç oyundan birisi kesinlikle bu şekilde donuyor. Geçer dedim ama üç gündür değişen bir şey yok. Sorunu çözebilen var mı?
Arkadaşlar, yeni MH güncellemesinden sonra üç oyundan birisi kesinlikle bu şekilde donuyor. Geçer dedim ama üç gündür değişen bir şey yok. Sorunu çözebilen var mı?
oyunun donması
pc nin donması
oyunun kendini kapatması
Bug Report yemeniz gibi sorunlar yaşayacaksınız.
Bu demek oluyor ki pubg güvenlik sistemine takıldınız maalesef 10 yıl ban yiyeceksiniz bu kaçınılmaz olacak sizin için. Bu riski göze alıyorsanız hileyi kullanmaya devam edebilirsiniz. ek olarak bilgisayarınızın donanım özellikleri yetersiz olduğu için hem oyunu ve hileyi aynı anda kaldırmıyor olabilir.
Hocam merhaba, bu mh ile alakalı olsa genel bir sorun olurdu ama bende yok bu senin bilgisayarında mining yapan bir virüsten kaynaklanabilir. Bunu test etmek için oyundayken görev yöneticisinden ram kullanımına bak sömüren bi uygulama varmı yokmu görürsün eğer öyleyse silersen temizlenir.
oyunun donması
pc nin donması
oyunun kendini kapatması
Bug Report yemeniz gibi sorunlar yaşayacaksınız.
Bu demek oluyor ki pubg güvenlik sistemine takıldınız maalesef 10 yıl ban yiyeceksiniz bu kaçınılmaz olacak sizin için. Bu riski göze alıyorsanız hileyi kullanmaya devam edebilirsiniz. ek olarak bilgisayarınızın donanım özellikleri yetersiz olduğu için hem oyunu ve hileyi aynı anda kaldırmıyor olabilir.