Onaylı Üye
arkadaşlar hileyi açtım vs anamenü geldi pubgda tğm ayarlarını yaptım ama ne esp ne item esp ne aimbot hiçbirşey çalışmıyor ?
Evet onu da kendi orijinal sitesinden indireceksin:sagolasın peki 32 bit mi olmalı gameloop
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.arkadaşlar hileyi açtım vs anamenü geldi pubgda tğm ayarlarını yaptım ama ne esp ne item esp ne aimbot hiçbirşey çalışmıyor ?
sagolasın peki 32 bit mi olmalı gameloop1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2.2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin.
5- Gameloop'u son sürüme güncelleyin.
EzPUBGM hataları için konuya göz atabilirsiniz:
https://memoryhackers.org/konular/loader-external-injector-errors-and-solutions.210067
Evet onu da kendi orijinal sitesinden indireceksin:sagolasın peki 32 bit mi olmalı gameloop
hiç gözükmüyümu adamlar yanı esp hiç çalışmıyomu eim bot adam yaklaşinca kendi kendine açılıyo ama esp bilmiyomarkadaşlar hileyi açtım vs anamenü geldi pubgda tğm ayarlarını yaptım ama ne esp ne item esp ne aimbot hiçbirşey çalışmıyor ?