- Konuyu başlatan
-
hayır sattım idsi galerimde var hala oynuyor satın alan adam
bende belli etmedim max 15 kill sadece wh safe oldugunu dusunmuyorumreis ben suan 1 haftadır oynuyom aynı hesaptaan fazla belli etmiyom 80 maç attım 600 lar gibi les var elmas olucam ban yemedim belli etmiyom oyüzden sanırım
valla ben 22 kill aldım çıktım insallah bisey olmazbende belli etmedim max 15 kill sadece wh safe oldugunu dusunmuyorum
ben esp oynadım fakat ban yedim yani detected ise kullanmaya gerek yoksite üzerinden spoofer'i kullanın flagları v.s temizlesin tekrardan hesap oluşturup only esp oynayın ben çıktığından beri safe oynuyorum hala ban sorunu yok.
safe oynuyorum yani tam olarak ne demek bu konu bilgim yok yoktasite üzerinden spoofer'i kullanın flagları v.s temizlesin tekrardan hesap oluşturup only esp oynayın ben çıktığından beri safe oynuyorum hala ban sorunu yok.
sürekli böyle kelimeler geliyor yöneticiler özellikle 50 60 maç test etti legit şekilde sorun olmadı uzun zamandır oynuyorum sorun sizde efendim.ben esp oynadım fakat ban yedim yani detected ise kullanmaya gerek yok
legit ney knkasafe sürümüyle 1 gun oynadım çalışmıyor hale geldi bugun terkar guncellenince kullanayım dedim ilk maç başında direk ban yedim (önceki maçlar legit oynadım)
aynen öyleTüm hileler safe değildir. Adı üstünde hile. 1 müddet oynnarsın 1 güncelleme gelir yakalnırsın.
usta bende bu injecten pugb mobilede bi 5 6 ay oynadım bu son zamanlarda ban yemeye başladım eskiden fazla bilen yoktu heralde ondan bu aralar çok kullanan varreis ben suan 1 haftadır oynuyom aynı hesaptaan fazla belli etmiyom 80 maç attım 600 lar gibi les var elmas olucam ban yemedim belli etmiyom oyüzden sanırım
safe versiyon ilesürekli böyle kelimeler geliyor yöneticiler özellikle 50 60 maç test etti legit şekilde sorun olmadı uzun zamandır oynuyorum sorun sizde efendim.
usta ben bu yeni sezon ve güncelleme geldinden beri girmedim arada girdimde bile en fazla 3 5 maç yanımda 35 50 metredeki botu bile görsem koşarak gitmiyodum ama maç sonu lobide ban yiyodumsafe versiyon ile
bugün hiç oynadın mı?
oynadıysan Bug report yedin mi?
veya başka bir sorun yaşadın mı ?
ben safeden ban yedim bugunsafe versiyon ile
bugün hiç oynadın mı?
oynadıysan Bug report yedin mi?
veya başka bir sorun yaşadın mı ?
sana önerim aynı hile ile oynamaya devam et, Bu arada pubg hesabında uc yatırımlarını yükselt daha çok bütçe ayır. buz falan yeterli değil bence para yatırmaya devam....
safe versiyon açıldı ama sanırım sorun var , pubg oyuna girdikten sonra benim gözlemlediğim sorunlar olarak bunlar var.ben safeden ban yedim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?