Çözüldü EzPUBGM safe version çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar hatayı çözdüm hata şuydu onaylı üyeden giriş yaptımızda pubg hilesi için bahsediyorum son aşamada lobide enter bastımızda hile panasu çıkmadan hile kendini kapatıyordu
sorun şudur hile bozuk dünden beri uğrasıyorum yapamadım dc yazdım ilgilenende olmadı lakin eski üye den giriş yaptığımda hile açılıyor sıkıntısız ama onaylı üyeden giriş yaptığımda hile otomatık kendini kapatıyor
bilginize teşekürler saygılar...pubg onaylı üye yeri bozuktur.

Çözüm
Merhabalar,

1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Yukardakilere rağmen çözülmezse format atmaktan başka önerimiz mevcut değildir.

Hilelerimiz, Winodws 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows...
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
arkadaşlar hatayı çözdüm hata şuydu onaylı üyeden giriş yaptımızda pubg hilesi için bahsediyorum son aşamada lobide enter bastımızda hile panasu çıkmadan hile kendini kapatıyordu
sorun şudur hile bozuk dünden beri uğrasıyorum yapamadım dc yazdım ilgilenende olmadı lakin eski üye den giriş yaptığımda hile açılıyor sıkıntısız ama onaylı üyeden giriş yaptığımda hile otomatık kendini kapatıyor
@kingangel

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.

4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

5- Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.

6- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu sorunu yaşayan birini bulduğum için rahatladım sonunda saol dostum
nedemek kanka herşey denedim tüm programları sildim oyunları sildim c++ yenıden yukledım oyunu sildim hatta pc 1 hafta geriye aldım yooook nanayyy lakin sorunu çözdüm inşallah admınler görürde hatayı düzeltir
Post automatically merged:

@kingangel

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-

2-

3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.

4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

5- Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.

6- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.
hiç alakası yok boşuna kopyala yapıştır yapma :)

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
nedemek kanka herşey denedim tüm programları sildim oyunları sildim c++ yenıden yukledım oyunu sildim hatta pc 1 hafta geriye aldım yooook nanayyy lakin sorunu çözdüm inşallah admınler görürde hatayı düzeltir
Post automatically merged:

hiç alakası yok boşuna kopyala yapıştır yapma :)
denemeden nereden biliyorsunuz işe yaramadığını şuan oyundayım ve hiç bir sorun olamadan oyuna girdim ve oynadım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bende onu kullanmak için çabalıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
inşallah ban yemeyiz yine sadece esp kullanıdıgım halde 3 hesabım gitti şimdi açmaya korkuyorum önceden ban yemezdim ne olduysa son 2 aydır oldu

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bende hile sorunsuz çalisiyor , oyunu silip yükleyin bi belki düzele bilir bilmiyorum veya Güvenlik duvarları vs açıksa kapatin

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kanka dün sanırım hile fixlenmişti. dün aksam alakasız bir sekılde ban yedim. safe in ortasına gidip yatiyordum gordugum adamlara bile karısmıyordum. bir baktım ki banlanmısım

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
inşallah ban yemeyiz yine sadece esp kullanıdıgım halde 3 hesabım gitti şimdi açmaya korkuyorum önceden ban yemezdim ne olduysa son 2 aydır oldu
valla aynı şekilde düzeltemediler 2 yıl bansız takıldık ağa royal paslı dolu hesap gıttı tabi her hılenın ban rıskı var ona bişey dedımız yokda ne bilim ya alıştıkta hileye önumuzdeki adama sıkmıyoz ya :D illa radar olacak :D

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar,

1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-

2.2-
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Yukardakilere rağmen çözülmezse format atmaktan başka önerimiz mevcut değildir.

Hilelerimiz, Winodws 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-guncel-surum-kurulum-rehberi.207186/
Windows 10 1909 Sürüm Kurulum Rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1909-kurulum-rehberi.207183/
Windows 10 1809 Sürüm Kurulum Rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1809-kurulum-rehberi.202773/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...