Uzman Üye
@kingangelarkadaşlar hatayı çözdüm hata şuydu onaylı üyeden giriş yaptımızda pubg hilesi için bahsediyorum son aşamada lobide enter bastımızda hile panasu çıkmadan hile kendini kapatıyordu
sorun şudur hile bozuk dünden beri uğrasıyorum yapamadım dc yazdım ilgilenende olmadı lakin eski üye den giriş yaptığımda hile açılıyor sıkıntısız ama onaylı üyeden giriş yaptığımda hile otomatık kendini kapatıyor
bilginize teşekürler saygılar...pubg onaylı üye yeri bozuktur.
nedemek kanka herşey denedim tüm programları sildim oyunları sildim c++ yenıden yukledım oyunu sildim hatta pc 1 hafta geriye aldım yooook nanayyy lakin sorunu çözdüm inşallah admınler görürde hatayı düzeltirbu sorunu yaşayan birini bulduğum için rahatladım sonunda saol dostum
hiç alakası yok boşuna kopyala yapıştır yapma@kingangel
Bu yöntemi deneyiniz
Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.
1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.
4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.
Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent
5- Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.
6- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.
denemeden nereden biliyorsunuz işe yaramadığını şuan oyundayım ve hiç bir sorun olamadan oyuna girdim ve oynadım.nedemek kanka herşey denedim tüm programları sildim oyunları sildim c++ yenıden yukledım oyunu sildim hatta pc 1 hafta geriye aldım yooook nanayyy lakin sorunu çözdüm inşallah admınler görürde hatayı düzeltir
Post automatically merged:
hiç alakası yok boşuna kopyala yapıştır yapma
bende onu kullanmak için çabalıyorumarkadaşlar hatayı çözdüm hata şuydu onaylı üyeden giriş yaptımızda pubg hilesi için bahsediyorum son aşamada lobide enter bastımızda hile panasu çıkmadan hile kendini kapatıyordu
sorun şudur hile bozuk dünden beri uğrasıyorum yapamadım dc yazdım ilgilenende olmadı lakin eski üye den giriş yaptığımda hile açılıyor sıkıntısız ama onaylı üyeden giriş yaptığımda hile otomatık kendini kapatıyor
kanka dün sanırım hile fixlenmişti. dün aksam alakasız bir sekılde ban yedim. safe in ortasına gidip yatiyordum gordugum adamlara bile karısmıyordum. bir baktım ki banlanmısımarkadaşlar hatayı çözdüm hata şuydu onaylı üyeden giriş yaptımızda pubg hilesi için bahsediyorum son aşamada lobide enter bastımızda hile panasu çıkmadan hile kendini kapatıyordu
valla aynı şekilde düzeltemediler 2 yıl bansız takıldık ağa royal paslı dolu hesap gıttı tabi her hılenın ban rıskı var ona bişey dedımız yokda ne bilim ya alıştıkta hileye önumuzdeki adama sıkmıyoz yainşallah ban yemeyiz yine sadece esp kullanıdıgım halde 3 hesabım gitti şimdi açmaya korkuyorum önceden ban yemezdim ne olduysa son 2 aydır oldu
boş flahs bellek önemli içinde hiç birşey olmayacak. bende işe yaradıdenemeden nereden biliyorsunuz işe yaramadığını şuan oyundayım ve hiç bir sorun olamadan oyuna girdim ve oynadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?