Çözüldü EzPUBGM safe version menü gelmeme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ezpubgmobile kullanan herkes ban yiyordu sanırım EzPubg mobile safe versionda da ayni problem varmı suanda?

Hileyi actigimda cmd de okey yazisi geliyor ama oyuna menu gelmiyor sebebini bilen varsa soyleyebilir mi?

Son düzenleme:
Çözüm
Ezpubgmobile kullanan herkes ban yiyordu sanırım EzPubg mobile safe versionda da ayni problem varmı suanda?

Hileyi actigimda cmd de okey yazisi geliyor ama oyuna menu gelmiyor sebebini bilen varsa soyleyebilir mi?
@kingangel

PUBG hile çalıştırma

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende 3 senedir kullanıyorum ban yemedim henüz ama çok fazla seri maçlara girersen ban yersin günlük 6 -8 saat oynayıp dinlenmeye geçersen iyi olur izlenmeye alınırsan çok sıkıntı

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bende 3 senedir kullanıyorum ban yemedim henüz ama çok fazla seri maçlara girersen ban yersin günlük 6 -8 saat oynayıp dinlenmeye geçersen iyi olur izlenmeye alınırsan çok sıkıntı
Tamamdır teşekkür ederim bilginiz için
Post automatically merged:

safe modda çok ban yiyen arkadaşlar olmuş .
Ban yesem bile hilesiz kendi hesabıma geçtiğimde de ban yermiyim?

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI

knk pc format at yeniden kur herşeyi sıfırla sistemi hesap gile gir aç hileyi kulan şuan da ben oyle yaptım ban yemedim şuan ama aimbot sıkıntı zaten PC rankınba oyuna oyuncu kalmadı ,

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI

@kingangel

PUBG hile çalıştırma

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

4-Gameloop Motorları ayarrını Directx+ seçiniz ve kaydetiniz.

5-Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.

6 - Hileyi çalıştırmadan önce, Sürekli güncel sürümü indiriniz. https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.

7- Hileyi yönetici olarak çalıştırınız.

Olmaz ise

8- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

NOT:

Hile windows 10 güncel sürümde sorunsuz çalışıyor

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
@kingangel

PUBG hile çalıştırma

Bu yöntemi deneyiniz

1-

2-

3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

4-Gameloop Motorları ayarrını Directx+ seçiniz ve kaydetiniz.

5-Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.

6 - Hileyi çalıştırmadan önce, Sürekli güncel sürümü indiriniz. https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.

7- Hileyi yönetici olarak çalıştırınız.

Olmaz ise

8- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

NOT:

Hile windows 10 güncel sürümde sorunsuz çalışıyor
buda güzel bir yazı ama ben direk format derim eline saglık güzelçe anlatmışsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...