Süper Üye
@kingangelEzpubgmobile kullanan herkes ban yiyordu sanırım EzPubg mobile safe versionda da ayni problem varmı suanda?
Hileyi actigimda cmd de okey yazisi geliyor ama oyuna menu gelmiyor sebebini bilen varsa soyleyebilir mi?
Legit esp kullanmayi dusunuyorum kanka 3 senedir legit oyuncusuyum belli etmedigim sürece yemem degil mi?Esp kullanırsan ban yemezsin ama aimbot sıkıntı tabi
Tamamdır teşekkür ederim bilginiz içinbende 3 senedir kullanıyorum ban yemedim henüz ama çok fazla seri maçlara girersen ban yersin günlük 6 -8 saat oynayıp dinlenmeye geçersen iyi olur izlenmeye alınırsan çok sıkıntı
Ban yesem bile hilesiz kendi hesabıma geçtiğimde de ban yermiyim?safe modda çok ban yiyen arkadaşlar olmuş .
Bana lobbyde entera bastigim zaman menu gelmıyor cozumunu biliyormusun?legit oyna ve sadece esp kullan yemezsin diye düşünüyorum
bilmiyorum ama birisi daha böyle bi konu açmıştı sanki hile teknik yardım kısmına bi bak istersenBana lobbyde entera bastigim zaman menu gelmıyor cozumunu biliyormusun?
knk pc format at yeniden kur herşeyi sıfırla sistemi hesap gile gir aç hileyi kulan şuan da ben oyle yaptım ban yemedim şuan ama aimbot sıkıntı zaten PC rankınba oyuna oyuncu kalmadı ,Ezpubgmobile kullanan herkes ban yiyordu sanırım EzPubg mobile safe versionda da ayni problem varmı suanda?
Hileyi actigimda cmd de okey yazisi geliyor ama oyuna menu gelmiyor sebebini bilen varsa soyleyebilir mi?
legit esp kullandım sadece her el 5-6 killden fazla almadım bilerek, ban yedim 10 yılTamamdır teşekkür ederim bilginiz için
Post automatically merged:
Ban yesem bile hilesiz kendi hesabıma geçtiğimde de ban yermiyim?
zaten esp sıkıntı olmaz ama sıfırlasın pc yi aimbot sıkıntı yeni bir spry ayarı yapsın 3x 6x durbun vb esp li oynasınbence esp de sikinti olmaz
@kingangelEzpubgmobile kullanan herkes ban yiyordu sanırım EzPubg mobile safe versionda da ayni problem varmı suanda?
buda güzel bir yazı ama ben direk format derim eline saglık güzelçe anlatmışsın@kingangel
PUBG hile çalıştırma
Bu yöntemi deneyiniz
Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.
1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.
Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent
4-Gameloop Motorları ayarrını Directx+ seçiniz ve kaydetiniz.
5-Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.
6 - Hileyi çalıştırmadan önce, Sürekli güncel sürümü indiriniz. https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.
7- Hileyi yönetici olarak çalıştırınız.
Olmaz ise
8- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.
NOT:
Hile windows 10 güncel sürümde sorunsuz çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?