EzPUBGM safe version need confirmed member?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
how i get pubg mobile EzPUBGM safe Version
1- EzPUBGM Safe Version v1.0 mh 2022-10-30 16:49 Certified Member + cheats only accessible to forum members WITH APPROVED members and HIGHER ranka.

2- To have AN APPROVED MEMBER's bunk, it is the Member Group with a review of --->>> 50-299. Recording time to Forum must be at least 5 days.

3- In order to know your membership, you need to send a solution-focused message that is relevant to the topics that open, Forum rules, and the requirement to comply with general rules. To send a message, you can write a message to topics that are open or open.

Forum Rules
https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/
General Rules [Penal System]
https://memoryhackers.org/konular/ceza-sistemi.11669/
Member groups and Details
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar pc ye format attım her şeyi yeniden yükledim aimbot ta sorun yaşıyorum sağa sola dönüp duruyor var mı bir bilgisi olan. ayarlarım smooth 6 fov 98 her zaman oynadığım ayarlarım bilgi verirseniz sevinirim.

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
pubg mobile EzPUBGM safe Sürümünü nasıl edinirim
1- EzPUBGM Güvenli Sürüm v1.0 mh 2022-10-30 16:49 Onaylı Üye + hilelere yalnızca ONAYLI üyelere ve YÜKSEK rütbeye sahip forum üyeleri erişebilir.

2- ONAYLI ÜYE'nin ranzasına sahip olmak için --->>> 50-299 incelemeli Üye Grubudur. Foruma kayıt süresi en az 5 gün olmalıdır.

3- Üyeliğinizi bilmek için, açılan konular, Forum kuralları, genel kurallara uyma zorunluluğu ile ilgili çözüm odaklı bir mesaj göndermeniz gerekmektedir. Mesaj göndermek için açık veya açık konulara mesaj yazabilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar pc ye format attım her şeyi yeniden yükledim aimbot ta sorun yaşıyorum sağa sola dönüp duruyor var mı bir bilgisi olan. ayarlarım smooth 6 fov 98 her zaman oynadığım ayarlarım bilgi verirseniz sevinirim.
adama nişan alması için gereken tuşa basınca dönüyodur. fov düşür

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar pubg mobilden kalıcı oyundan uzaklaştılan bir hesabım var nasıl kaldıra bilirim yardımcı olabilirmisiniz lütfen.
şimdiden çok teşekür ederim

All New
Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
the forum contains in the pubg area but it only works in emulator

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yo you will need 50comments and 5 days old acc

Nam ı Değer İsviçre Çakısı
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar pubg mobilden kalıcı oyundan uzaklaştılan bir hesabım var nasıl kaldıra bilirim yardımcı olabilirmisiniz lütfen.
şimdiden çok teşekür ederim
Destek ekibine ticket atıp başka oyunda bir hikayeli oyunda hile kullandığını kapatmayı unuttuğunu söyle yoksa imkansız kaldırman hesap banını

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
you must have 50 comments and 5 days created account

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...