Biliyorsunuz skeleton esp de kafa kısmı yok kar98 8x dürbün ile adamın kafasına nişan almak istedim headshot atmak için ama kafa kısmını göremiyorum eğer mümkünse skeletonun başını çizermisiniz sizin için çok zor birşey değildir bence bunu yapmak
keskin nişancı tüfeklerinde headshot atmak için kafaya sıkmak gerekir bunun için esp nin kafasınıda görünmesi lazım bu yüzden kafanın çizilmesi lazım anlatabiliyormuyum
keskin nişancı tüfeklerinde headshot atmak için kafaya sıkmak gerekir bunun için esp nin kafasınıda görünmesi lazım bu yüzden kafanın çizilmesi lazım anlatabiliyormuyum
ben aimbot kullanmak istemiyorum ki sadece esp ile oynuyorum oyundaki amacım kar98 m24 ile uzaklardan kafadan tek atmak ama bunu yapabilmem için skeletonun başını görmem gerekiyor bunun için konu açtım yapmazlarsada canları sağolsun ne diyim
Biliyorsunuz skeleton esp de kafa kısmı yok kar98 8x dürbün ile adamın kafasına nişan almak istedim headshot atmak için ama kafa kısmını göremiyorum eğer mümkünse skeletonun başını çizermisiniz sizin için çok zor birşey değildir bence bunu yapmak
bence onu kulanma cok report yersın cunku adamın ıcerdemı dısardamı oldugunu anlamasın.ban yersın...sadece adamı gosteren canı metresı felan sadece onu kulan ve sen sen ol adamı gormedıyın surece sıkma cunku artık vıdeoları dunya ızlıyor reportlanırsan eger bır bakmısısın durdduk yere 10 yıl.ben harbı hılecıyım adamın ustune durbun acmam baska yer acar ekranın kenarından adamı ızlerım.ve ustunde gezdırme baska yere turu mesala 3 mt sag yada sol .ekran tamamen yaklastıgı ıcın artık kac x durbun actıysan aynı sey.hemen ban yersın yoksa ben okadar kasarım.15 gun once sabah kalktımda 3 sezon hesabım 10 yıl yemıs.demekkı bır yerde hata yapıyoruz.botlara sıkma bırak once o sana sıksın yada gorrmemıs gıbı yap yanından gec o sana sıkar zagten ondan sonra tedbır alarak sık .sankı adammıs gıbı daha cok sey var ama kelımeler sıkıntı. EN ONEMLISI adamın ustune gıtme o senı bıtıtırır
Geri bildiriminiz için teşekkürler. Yakın zamanda bu tarz bir güncelleme düşünülmüyor. Şu anlık ana amaç hileyi undetected tutmak. İleride yeni özellikler ve mevcut özellikler için yenilikler gelebilir. İyi forumlar.