olamazsürümle alakalı olabilir mi
valla bende aimbot + sprey kontrol hilesi ile oynamıştım okadar çok abartmama ve şikayet edilmeme rağmen 1 kez bile ban yememiştim durduk yerde kaldırdılalar o özelliği bence geri getirilsin boşu boşuna gitti güzelim aim yazık olduaimboot efsaneydi yine bozulmuş kafa üstü atıyo keşke güncelleme gelmeseydi yapamıyanlar şikayet etmeyin şimdi daha kötü oldu aimboot
Aynen öyle hileyi kullanmayı bilmiyorlar birde hileyi yapanları suçluyorlar aşırı tilt oluyorumvalla bende aimbot + sprey kontrol hilesi ile oynamıştım okadar çok abartmama ve şikayet edilmeme rağmen 1 kez bile ban yememiştim durduk yerde kaldırdılalar o özelliği bence geri getirilsin boşu boşuna gitti güzelim aim yazık oldu
DirectX güncel enemy count uçaktan inince de oluyor aimbot sıktığın her mermi kafaya gitmiyor başta 2-3 mermi kafanın üstüne gidiyor 4-5 mermi de adama gidiyor, ara sıra aimbotu kapayıp kendin sıkarsan accuracy'nde kafadan vurma accuracy'si de normal bir oyuncununkine eş değer olabilir.Dediginiz sorunlari yasamaniz normal tabi bazilari sizden kaynakli oncelikle aimbotu baz alirsak LG Driverlarini kullanan external bir aimbot bu da internal olmadigindan (bu sekilde daha safe bir aimbot kullaniyorsunuz) bu tur sorunlar yasamaniz normal ama aimbot ayarlarini kendinize gore duzgun bir ayar bulabilirseniz sorun olmuyor spray kontrol ozelligi kullandiginda her siktigin mermi kafaya gideceginden ve bir insanin bu kadar iyi bir spray atamayacagini ozellikle aimbot ile birlesince her siktigin merminin adama tutacagini varsayarsak bu da tehlike olustuyor ama bunun isteyen kisinin kullanip kullanmamasi onun tercihi bu konuya pek bir cevabim yok esp konusuna gelirsek directx guncellemenizi oneririm bende esp hakkinda bir sorun yok ayrica enemy count ozelligi sadece ucaktan yere ininceye kadar bugda kaliyor sonrasinda olmuyor aimbot icin sadece reddot nisangah kullanmanizi oneririm
aynı soyledıklerıne katılıyorum aimbot sorunsuz bı sekılde calısyordu cokta basarılıydı ama neden kaldırldı anlamıs degılım ısteyen kulansın ıstemeyen kulanmasın ama o confıg gelmelı cok ıyıdıPUBG Mobile EzPUBGM'nin bugün sabah güncellenmesiyle beraber birkaç sorun ortaya çıktı:
Yaklaşık 5 kişiden 1 tanesi ESP tarafından algılanmıyor ve hazırlıksız yakalanıp ölüyoruz.
Aimbot, dürbünsüzken, 2x dürbün veya 3x dürbün takılıyken uzaktaki rakiplerin tam olarak kafasına nişan almıyor.
Logs'da düzeltildiği söylenen Enemy Count özelliği düzeltilmemiş durumda hala aynı, yanlış gösteriyor.
Aimbot'un Spray Control özelliğinin kaldırıldığını biliyorum fakat yaklaşık 1 haftadır o özelliği kullanmama rağmen hala banlanmadım güvenlik nedeniyle kaldırıldı derken tam olarak neyden bahsediliyor?