Başlıkta gördüğünüz gibi ban yedim ve spoofer işlemini yaptıktan sonra diğer hesabımı girdim. Giriş yaptığım hesap bugün saat 12.24'te banlandı. Sebebi ne olabilir sizce? 10 yıl ban attı.
Moderatörün son düzenlenenleri:
bende yedim ban ne bot ne bı sey sade görme 1 gun surmedıBaşlıkta gördüğünüz gibi ban yedim ve spoofer işlemini yaptıktan sonra diğer hesabımı girdim. Giriş yaptığım hesap bugün saat 12.24'te banlandı. Sebebi ne olabilir sizce? 10 yıl ban attı.
spofer tam olarak nedır baskan hılemı antıban mı nedır yanı bılemıyorumhocam tuhaf bir şekilde ben hala ban yemedim ama siz spoofer kullandım dediniz ona rağmen nasıl ban yediniz hala çözemedim
spofer tam olarak nedır baskan hılemı antıban mı nedır yanı bıle
6 aydır oynuyom ban yemedı yenı gırdım 1 gunde yedı banı ne bot ne bı sey dırek yedı banıspofer tam olarak nedır baskan hılemı antıban mı nedır yanı bılemıyorum
10 yılbende yedım ama 2 gun
kısaca ezpubg cozduler guncelenmesı lazım kısa ve netBaşlıkta gördüğünüz gibi ban yedim ve spoofer işlemini yaptıktan sonra diğer hesabımı girdim. Giriş yaptığım hesap bugün saat 12.24'te banlandı. Sebebi ne olabilir sizce? 10 yıl ban attı.
yakalanıyor bu kadar basıt oyuna gıremıyom su an acaba gene yermı dıye banBaşlıkta gördüğünüz gibi ban yedim ve spoofer işlemini yaptıktan sonra diğer hesabımı girdim. Giriş yaptığım hesap bugün saat 12.24'te banlandı. Sebebi ne olabilir sizce? 10 yıl ban attı.
bızemı garezleri var pubg bıze ban atıyorhocam tuhaf bir şekilde ben hala ban yemedim ama siz spoofer kullandım dediniz ona rağmen nasıl ban yediniz hala çözemedim
Kanka spoofer senin ban yemeni engellemez. Cihazın ban yediyse cihazındaki banı açar (Hesap banı değil cihaz banı)knk bende ban yedım 10 yıl spoffer yapmama ragmen ama belkı fazla bellı ettm blm
Hilenin güncellenmesi gerekiyor.Başlıkta gördüğünüz gibi ban yedim ve spoofer işlemini yaptıktan sonra diğer hesabımı girdim. Giriş yaptığım hesap bugün saat 12.24'te banlandı. Sebebi ne olabilir sizce? 10 yıl ban attı.