17 Tem 2021 Yasaklandı #1 L2G L Banlı Üye Katılım 15 Tem 2021 Mesajlar 25 Tepki puanı 8 Yaş 32 4 HİZMET YILI Menü geliyor f11 basınca menü kayboluyor neden? Moderatörün son düzenlenenleri: 17 Tem 2021
Çözüm #Roaccat 17 Tem 2021 Bu sorunu yetkili ekibimize ilettim gelişme olursa duyuru yapılır. Herhangi bir sorun olmadan tam ekranda oynamak isterseniz entere basmadan önce oyunu tam ekrana almanız sorunları çözecektir.
Bu sorunu yetkili ekibimize ilettim gelişme olursa duyuru yapılır. Herhangi bir sorun olmadan tam ekranda oynamak isterseniz entere basmadan önce oyunu tam ekrana almanız sorunları çözecektir.
17 Tem 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Bu sorunu yetkili ekibimize ilettim gelişme olursa duyuru yapılır. Herhangi bir sorun olmadan tam ekranda oynamak isterseniz entere basmadan önce oyunu tam ekrana almanız sorunları çözecektir. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bu sorunu yetkili ekibimize ilettim gelişme olursa duyuru yapılır. Herhangi bir sorun olmadan tam ekranda oynamak isterseniz entere basmadan önce oyunu tam ekrana almanız sorunları çözecektir.