kanka şuan ban yedim 10 dk lik bilemiyorum yani ilk defa oldu bende deeskiden 6-7 ay dayanıyordu sonra max 1 ay dayanmaya başladı fakat şuan 3 4 sezoundur açık bir hesabım var kd 6 altına inmiyor ama hesap ban yemiyor ez pubgm tekrardan safe halemi dönüşüyor?
keke benim kd6 dan aşşa inmiyor full rage oynuyorum ban atmıyor 10dk ban banada attı birçok kere de sorun yokPost automatically merged:
Valla usta bende dikkat ettim sanki bu aralar eski kaliteli zamanlarına dönmeye başladı, ben aimbot sürekli kullanıyorum smooth 10 da , kd 3 den düşmüyor safe oynuyorum ama yeri geliyo agresif oyun oynama tarzında bile götürüyo , yeri geliyo sis içi falan vuruyom yani bi de yalnız oynadıgımdan sürekli saglamcı oynuyom işi şansa bırakmadan adam gördümmü üzerime gelen indiriyom hemen şuan nazar değmesin bomba yani , sadece 2 aydan beri 3 kere 10 dakika ban attı ona da can kurban
sımdı 1 gunluk ıslemcı hatası ban yedıBence hala devam ediyor knk 7 ay ban yemedim
sade gorme acık onara ramen 1 gun ıslemcı kaynaklı ban attılar bence devamı 10 yıl gıbı gozukuyorarkadaşlar göstere göstere oynarsanız her hile ban yer. safe oynayın adamı görmeden aimi cevirmeyin sacma sapan spreyler atmayın yemezsiniz ban
Ezpubgm safe sürümü çok farkediyor mu ban süresi olarak ?eskiden 6-7 ay dayanıyordu sonra max 1 ay dayanmaya başladı fakat şuan 3 4 sezoundur açık bir hesabım var kd 6 altına inmiyor ama hesap ban yemiyor ez pubgm tekrardan safe halemi dönüşüyor?
takım arkadaşın sana report atarsa islemci banı yiyorsun direk otoyu kapatsımdı 1 gunluk ıslemcı hatası ban yedı
Post automatically merged:
sade gorme acık onara ramen 1 gun ıslemcı kaynaklı ban attılar bence devamı 10 yıl gıbı gozukuyor
su an oyunu sildim bıraz beklıcem bence sıkıntı olacak gene gecen seferde 10 dakıka 3 kere ban attı sora 3 gun sora 10yıl gene aynısı olmasın dedım 1 haftaya mıılet yazartakım arkadaşın sana report atarsa islemci banı yiyorsun direk otoyu kapat