Çözüldü EzPUBGM Thread Stopping Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hileyi açıyorum ilk cmdde thread stop uyarısı vesaire veriyor ardından diğer cmd gelip oyunu açmamı istiyor açıyorum lobide enterlayıp configi yüklüyorum ayar yapıyorum fakat oyuna herhangi bir etkisi olmuyor. cmd ssini de ekledim yardımcı olabilir misiniz? sürümden vesaire mi bilmiyorum ancak 22H2 sürümünde de olmuyordu bugün 20H2 yaptım onda da olmadı.

Ekli dosyalar

• resim_2024-01-01_184547371.png
    resim_2024-01-01_184547371.png
    7 KB · Görüntüleme: 55
Çözüm
Gameloop'u Revouninstaller ile kaldırıp 32 bit indirdiğinizden emin olun. Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun.
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz

2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Merhaba, Gameloop sürümünüz 32 bit olmalıdır gameloop'u kaç bit olarak deniyorsunuz.

Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
32 bit hatta emin olmak için silip tekrar indirdim. ayrıca gameloopu geçtim direkt exede hata veriyor eğer incelediyseniz bunu da nasıl çözebilirim öğrenmek istedim.
Cmd ekranında aldığınız hata nedir?

Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
[GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX]
Bu bir hata değildir. Hilenin yüklendiğini gösterir.
External yazıyor ise başka bir pencere açacaktır. İşlemin devamı orada olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
[GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX]
Bu bir hata değildir. Hilenin yüklendiğini gösterir.
External yazıyor ise başka bir pencere açacaktır. İşlemin devamı orada olacaktır.
1704126661813.png

Buyrun oyun içindende görüntü vereyim normalde uçaktan atladıklarında bile gözüküyordu herhangi bi etki yok hiçbirşeyde

Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Gameloop'u Revouninstaller ile kaldırıp 32 bit indirdiğinizden emin olun. Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun.

2.1-

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

2.1-

2.2-
söylediklerinin hepsini yaptım fakat işe yaramadı.

Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Büyük ihtimal yanlış yaptığınız bir durum var Discord üzerinden iletişime geçer misin? Discord: kaiexthain1

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Büyük ihtimal yanlış yaptığınız bir durum var Discord üzerinden iletişime geçer misin? Discord: kaiexthain1
konumu arkadaş çok sağolsun discord üzerinden yardımcı olarak çözdü. oyunu revo ile kaldırmamıştım arkadaş bana söylemiş yukarıda fakat görmemişim. revo ile kaldırıp 32 bit olarak yükledim ve sorunum çözüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...