32 bit hatta emin olmak için silip tekrar indirdim. ayrıca gameloopu geçtim direkt exede hata veriyor eğer incelediyseniz bunu da nasıl çözebilirim öğrenmek istedim.Merhaba, Gameloop sürümünüz 32 bit olmalıdır gameloop'u kaç bit olarak deniyorsunuz.
Cmd ekranında aldığınız hata nedir?32 bit hatta emin olmak için silip tekrar indirdim. ayrıca gameloopu geçtim direkt exede hata veriyor eğer incelediyseniz bunu da nasıl çözebilirim öğrenmek istedim.
GetLastError(): b7Cmd ekranında aldığınız hata nedir?
[GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX]
Bu bir hata değildir. Hilenin yüklendiğini gösterir.
External yazıyor ise başka bir pencere açacaktır. İşlemin devamı orada olacaktır.
söylediklerinin hepsini yaptım fakat işe yaramadı.Gameloop'u Revouninstaller ile kaldırıp 32 bit indirdiğinizden emin olun. Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun.
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2.2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
konumu arkadaş çok sağolsun discord üzerinden yardımcı olarak çözdü. oyunu revo ile kaldırmamıştım arkadaş bana söylemiş yukarıda fakat görmemişim. revo ile kaldırıp 32 bit olarak yükledim ve sorunum çözüldü.Büyük ihtimal yanlış yaptığınız bir durum var Discord üzerinden iletişime geçer misin? Discord: kaiexthain1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?