Çözüldü EzPUBGM virüs hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
slm arkadaslar gecen sezon ben hıleyıı kuruduktan sonra wındows defendırı acıyorodum.her hangı bır trojen algılamıyordu.sımdı kurulum yaptıktan hemen sonra lobıde entırlayıp .10 sanıye sonrada defendırı acıyorum 15 sn gecmıyorkı 1 adet trojen bulundu dıyor.sımdı kafama takılan her hangı bır reportlamada hıleyı yakalıyorsa.pubg anında yakalar.bence ONEMLI bır konu.neden gecen sezon antı vurusler enj ettıkten sontro yakalayamıyorsa .sımdı neden yakalıyor.bence bır ılgılenın.ınsanların emegıne yazık.ben korktum sahsen.

Çözüm
Merhabalar dostum trojan ile hilenin detected olmasını aynı keseye koyma bence ikisi de ayrı şeyler antivürus programının görevi bilgisayarındaki virüsleri bulmaktır ve bulur temizler oyunun görevi iyi bir oyun deneyimi ve hilesiz bir oyun deneyimi sunmaktır ama bunu hemen tespit edemez çünkü hileyi tespit etmek virüsü bulmak kadar kolay değildir
ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhabalar dostum trojan ile hilenin detected olmasını aynı keseye koyma bence ikisi de ayrı şeyler antivürus programının görevi bilgisayarındaki virüsleri bulmaktır ve bulur temizler oyunun görevi iyi bir oyun deneyimi ve hilesiz bir oyun deneyimi sunmaktır ama bunu hemen tespit edemez çünkü hileyi tespit etmek virüsü bulmak kadar kolay değildir

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...