antivirüsü kapat dostum bukadar basit virüs demesi normal birşeyHileyi indiremiyorum, MH şifresini giriyorum fakat açılmıyor, çalışmıyor diyor. Masaüstüne atıyorum, virüslü diyor. Ne yapmam lazım?
yok ki hocam vanguard vardı onuda sildim ztn hile iniyor ama açılmıyor virüs programı olsa indirmez ztnAntivirüsünü kapatacaksın hocam bu kadar ondan sonra açarsın
Bi ekran görüntüsü atar mısın rica etsem karşılaştığın hatanınyok ki hocam vanguard vardı onuda sildim ztn hile iniyor ama açılmıyor virüs programı olsa indirmez ztn
bro mutlaka antivirus bişeyler algılıyor sanırım veya eksik dosyalar vardır ondanda olabilirHileyi indiremiyorum, MH şifresini giriyorum fakat açılmıyor, çalışmıyor diyor. Masaüstüne atıyorum, virüslü diyor. Ne yapmam lazım?
antivirüsü kapat dostum bukadar basit virüs demesi normal birşeyHileyi indiremiyorum, MH şifresini giriyorum fakat açılmıyor, çalışmıyor diyor. Masaüstüne atıyorum, virüslü diyor. Ne yapmam lazım?
aynı sorun bendede var bulursan haber verir misin?Hileyi indiremiyorum, MH şifresini giriyorum fakat açılmıyor, çalışmıyor diyor. Masaüstüne atıyorum, virüslü diyor. Ne yapmam lazım?