5 Mar 2023 #1 Kaan1142 Onaylı Üye Katılım 6 Tem 2022 Mesajlar 77 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI Hileyi indiremiyorum, MH şifresini giriyorum fakat açılmıyor, çalışmıyor diyor. Masaüstüne atıyorum, virüslü diyor. Ne yapmam lazım? Moderatörün son düzenlenenleri: 5 Mar 2023
Hileyi indiremiyorum, MH şifresini giriyorum fakat açılmıyor, çalışmıyor diyor. Masaüstüne atıyorum, virüslü diyor. Ne yapmam lazım?
Çözüm durmuk 8 Mar 2023 Kaan1142' Alıntı: Hileyi indiremiyorum, MH şifresini giriyorum fakat açılmıyor, çalışmıyor diyor. Masaüstüne atıyorum, virüslü diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıklayın ... antivirüsü kapat dostum bukadar basit virüs demesi normal birşey /Antivirüs /Defender/gerçek zamanlı koruma /smart screen yönetici olarak çalıştır
Kaan1142' Alıntı: Hileyi indiremiyorum, MH şifresini giriyorum fakat açılmıyor, çalışmıyor diyor. Masaüstüne atıyorum, virüslü diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıklayın ... antivirüsü kapat dostum bukadar basit virüs demesi normal birşey /Antivirüs /Defender/gerçek zamanlı koruma /smart screen yönetici olarak çalıştır
5 Mar 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,547 Çözümler 1,052 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Antivirüsünü kapatacaksın hocam bu kadar ondan sonra açarsın Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Mar 2023 Konuyu başlatan #3 Kaan1142 Onaylı Üye Katılım 6 Tem 2022 Mesajlar 77 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Antivirüsünü kapatacaksın hocam bu kadar ondan sonra açarsın Genişletmek için tıklayın ... yok ki hocam vanguard vardı onuda sildim ztn hile iniyor ama açılmıyor virüs programı olsa indirmez ztn Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Antivirüsünü kapatacaksın hocam bu kadar ondan sonra açarsın Genişletmek için tıklayın ... yok ki hocam vanguard vardı onuda sildim ztn hile iniyor ama açılmıyor virüs programı olsa indirmez ztn
5 Mar 2023 Moderatör #4 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,547 Çözümler 1,052 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Kaan1142' Alıntı: yok ki hocam vanguard vardı onuda sildim ztn hile iniyor ama açılmıyor virüs programı olsa indirmez ztn Genişletmek için tıklayın ... Bi ekran görüntüsü atar mısın rica etsem karşılaştığın hatanın Oyla 0 Olumsuz oyla
Kaan1142' Alıntı: yok ki hocam vanguard vardı onuda sildim ztn hile iniyor ama açılmıyor virüs programı olsa indirmez ztn Genişletmek için tıklayın ... Bi ekran görüntüsü atar mısın rica etsem karşılaştığın hatanın
5 Mar 2023 #5 one1man1 Ultra Üye Katılım 15 Tem 2021 Mesajlar 1,644 Çözümler 4 Tepki puanı 199 Ödüller 5 4 HİZMET YILI Hocam şu ana kadar virüs sorunu yaşayan görmedim. Wn defenderi kapatarak rahatça oynayabilirsiniz Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Mar 2023 #6 kadir hellac K Onaylı Üye Katılım 8 Mar 2020 Mesajlar 61 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 21 6 HİZMET YILI düzeldimi hocam Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Mar 2023 #7 Thinker Fikirlere kurşun işlemez Ultra Üye Katılım 7 Nis 2020 Mesajlar 1,827 Çözümler 5 Tepki puanı 232 Ödüller 9 6 HİZMET YILI Hocam direkt defender control indirip kökten kapat antivirüsü. Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Mar 2023 #8 aliardagul Father Of The Turks Onaylı Üye Katılım 24 Şub 2023 Mesajlar 76 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 22 3 HİZMET YILI Kaan1142' Alıntı: Hileyi indiremiyorum, MH şifresini giriyorum fakat açılmıyor, çalışmıyor diyor. Masaüstüne atıyorum, virüslü diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıklayın ... bro mutlaka antivirus bişeyler algılıyor sanırım veya eksik dosyalar vardır ondanda olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla
Kaan1142' Alıntı: Hileyi indiremiyorum, MH şifresini giriyorum fakat açılmıyor, çalışmıyor diyor. Masaüstüne atıyorum, virüslü diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıklayın ... bro mutlaka antivirus bişeyler algılıyor sanırım veya eksik dosyalar vardır ondanda olabilir
8 Mar 2023 Yasaklandı #9 AjaNNFox A Banlı Üye Katılım 3 Ağu 2019 Mesajlar 60 Tepki puanı 9 Ödüller 6 6 HİZMET YILI slm merhba benım skıntım hıeyı aktıf etmek ıcın laderı acıyorum sıteye geıp enjeyte edıyorum fakat tze exe calısmayı durdurdu hatası alıyorum nedenı nedır nası cozerız Oyla 0 Olumsuz oyla
slm merhba benım skıntım hıeyı aktıf etmek ıcın laderı acıyorum sıteye geıp enjeyte edıyorum fakat tze exe calısmayı durdurdu hatası alıyorum nedenı nedır nası cozerız
8 Mar 2023 #10 ersariyunus E Onaylı Üye Katılım 7 Mar 2023 Mesajlar 51 Tepki puanı 2 Ödüller 2 Yaş 35 3 HİZMET YILI Windows defenderi devre dışı birakman gerekiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Mar 2023 Yasaklandı #11 AjaNNFox A Banlı Üye Katılım 3 Ağu 2019 Mesajlar 60 Tepki puanı 9 Ödüller 6 6 HİZMET YILI hepsi kapalı Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Mar 2023 #12 durmuk ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam Süper Üye Katılım 6 Eki 2019 Mesajlar 744 Çözümler 19 Tepki puanı 155 Ödüller 6 Sosyal 6 HİZMET YILI Kaan1142' Alıntı: Hileyi indiremiyorum, MH şifresini giriyorum fakat açılmıyor, çalışmıyor diyor. Masaüstüne atıyorum, virüslü diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıklayın ... antivirüsü kapat dostum bukadar basit virüs demesi normal birşey /Antivirüs /Defender/gerçek zamanlı koruma /smart screen yönetici olarak çalıştır Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Kaan1142' Alıntı: Hileyi indiremiyorum, MH şifresini giriyorum fakat açılmıyor, çalışmıyor diyor. Masaüstüne atıyorum, virüslü diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıklayın ... antivirüsü kapat dostum bukadar basit virüs demesi normal birşey /Antivirüs /Defender/gerçek zamanlı koruma /smart screen yönetici olarak çalıştır
8 Mar 2023 #13 Porferious Bu gözler neler gördü neler Süper Üye Katılım 7 Eyl 2015 Mesajlar 731 Çözümler 39 Tepki puanı 327 Ödüller 9 Yaş 32 10 HİZMET YILI Windows 10/11 kullanıyorsanız eğer antivürüs devre dışı bırakın. Windows defenderi'de aynı şekilde komple devre dışı bırakın. Tekrar şifreyi girip çalıştırın sorun düzelecektir. (Hileyi yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.) Oyla 0 Olumsuz oyla
Windows 10/11 kullanıyorsanız eğer antivürüs devre dışı bırakın. Windows defenderi'de aynı şekilde komple devre dışı bırakın. Tekrar şifreyi girip çalıştırın sorun düzelecektir. (Hileyi yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.)
8 Mar 2023 #14 zpyxio Z Onaylı Üye Katılım 15 Şub 2023 Mesajlar 51 Tepki puanı 1 Yaş 43 3 HİZMET YILI Kaan1142' Alıntı: Hileyi indiremiyorum, MH şifresini giriyorum fakat açılmıyor, çalışmıyor diyor. Masaüstüne atıyorum, virüslü diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıklayın ... aynı sorun bendede var bulursan haber verir misin? Oyla 0 Olumsuz oyla
Kaan1142' Alıntı: Hileyi indiremiyorum, MH şifresini giriyorum fakat açılmıyor, çalışmıyor diyor. Masaüstüne atıyorum, virüslü diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıklayın ... aynı sorun bendede var bulursan haber verir misin?