- Yasaklandı
Banlı Üye
oyun öyle bir hale geldiki spoofer bile fayda etmiyor artık antiban yada bypass sız oynanmaz bu tarz ban yedirmeyecek şeyler getirilme şansı varmıdır hileye
alakası yok botları vurmasanda atıyor denedimBen 2 gündür oynuyorum ban yemedim bot vuruyorsan ban yeme riskin çok yüksek bot vurma
naparsan yap banı atıyoralakası yok botları vurmasanda atıyor denedim
kardeşim hile fixlendi muhtemelen öncesinde hileyle ban yiyip sonra farklı hesapla hilesiz oynasan bile ban yiyorsun.Ben 2 gündür oynuyorum ban yemedim bot vuruyorsan ban yeme riskin çok yüksek bot vurma
ben hiç ban yemedim gayet de güzel çalışıyooyun öyle bir hale geldiki spoofer bile fayda etmiyor artık antiban yada bypass sız oynanmaz bu tarz ban yedirmeyecek şeyler getirilme şansı varmıdır hileye
Bende de sürekli 10 dakika ban atıyor beri bağlantı hatası diyornaparsan yap banı atıyor
o zaman sorun ban yıyenlerde oylemi bi senmi akıllısın3 aydır kullanıyorum bi sorun görmedim
kac kere yazdım sıkıntı var dıye ısrar etmeyin 10 yıl yersinız demistim gecmis olsun yapacak bı sey yokaz önce safe versıonla 1 el girdim hileı denerken 2032 ye kadar ban yedim