EzPUBGM yeni gelen 6 MB güncelleme sonrası ban attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Selam adminler, Hile güncellendiğinden beri yaklaşık 30 maç attım, ban yemedim ama bugün öğleye karsı 6 MB güncelleme geldi ve direkt ban attı. Haberiniz olsun, ilk defa ban yedim. Sanırım bu gelen 6 MB güncelleme yüzünden.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben 2 3 ay dır kullanıyorum ban yemedim aimbot falanda acıyorum

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Selam adminler, Hile güncellendiğinden beri yaklaşık 30 maç attım, ban yemedim ama bugün öğleye karsı 6 MB güncelleme geldi ve direkt ban attı. Haberiniz olsun, ilk defa ban yedim. Sanırım bu gelen 6 MB güncelleme yüzünden.
daha önce ban yediyseniz, spoofer çalıştırmadan yeni hesapla oynadıysanız ban yeme olasılığınız yüksek.

Üye
3 HİZMET YILI
3 aydır falan kullanıyorum guncelleme geldıgındede kullandım ve ban yemıyıyorum yersem 10dklık oda dedektif izlıyo ve 25 kıll fln alıom 1 el

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Şu oyunda ban yemeyen kaldımı?
-Ben kaldım kardeş. Ben kaldım...

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sadece pubg için geçerli değil, ama yama veya güncelleme gelince oyuna girmemeni tavsiye ederim bu durumda hilenin yapacağı bişey yok güncelleme geldikten sonra oyuna ara ver hileyede güncellem gelmesini bekle veya forumda insanlar banlanmış mı diye bak

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Sadece pubg için geçerli değil, ama yama veya güncelleme gelince oyuna girmemeni tavsiye ederim bu durumda hilenin yapacağı bişey yok güncelleme geldikten sonra oyuna ara ver hileyede güncellem gelmesini bekle veya forumda insanlar banlanmış mı diye bak
valla reis yaklasık 30 maç attım bugun baktım 6 mb güncelleme gelmis girdim lobiye 5 dakka afk kaldı sonra ban yedim lobide 10 yıl ilk ban bakalım sorun bendemi yoksa genenmi tespit edildi

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
gercekten hala yemedim sizde sorun var galiba,

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
haftalardır hileyle oynuyorum ban yemedim ama bugün hileyi açtım daha oyun atmadan ban yedim aga eskiden böyle ban yemiyorduk bu sitedeki hileyi kullanırken

Software Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam bu gibi çok konu görüyorum fakat MemoryHackers bir çok konuda altını çizerek söylemiştir her hilenin ban riski var. Hileleri orjinal hesaplarınızdan açmanız önerilmiyor lütfen bu gibi konuları fazla göz önüne getirmeyin iyi forumlar :)

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sorun tek sende knkm ve bu demek oluyor ki güncelleme ile alakalı bir durum değil

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sanırım yazmanda diğerleri gibi suçlama yok bilgilendirme var bu sorun herkeste var sanırm bence oyuna biraz ara verin sonra tekrar girin galiba hilenin script hile korumasına takılyo

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İki haftadır kullanıyorum 2 kere 10 dk ban yedim okadar.

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
tesekür ederim sorun bende sanırım hafta sonu gene denerim iyi formlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...