Seçkin Üye
güncellemeden sonra 1 - 2 gün bansızdı şimdi gene durduk yere 10 yıl banlatmaya başladı gene fixlendi galiba
çok çabuk fixliyorlar bu ezpubgm yi ilk güncellendiği gün bansızdı hileyi yapanlar bi çare bulamadılar şu hile fixlenme işine gittibencede fixlendi bende sabah rank kasıcaktım hesap ban yemiş
dostum hileyi yapanların cok etkisi oldugunu düşünmüyorum pubg nin korumaları iyi ve herzaman fixlemeye uğraşıyorlarçok çabuk fixliyorlar bu ezpubgm yi ilk güncellendiği gün bansızdı hileyi yapanlar bi çare bulamadılar şu hile fixlenme işine gitti
Post automatically merged:
okadarda hevesle güncellensin diye bekledik yine hüsran yine hüsran yahu kardeşim bir kerecik olsun bansız yapın şunu beee yazık değilmi günlerce bekliyor bu insanlar ezpubgm için
He paşam varmıdır başka isteğin sipariş mi veriyon kanka o üslup ne adamlar söylüyor ezpubgm yüksek ban riski diye hala gidip kullanıp ban yiyip burada boş boş konu kirliliği yapıyorsunuzçok çabuk fixliyorlar bu ezpubgm yi ilk güncellendiği gün bansızdı hileyi yapanlar bi çare bulamadılar şu hile fixlenme işine gitti
okadarda hevesle güncellensin diye bekledik yine hüsran yine hüsran yahu kardeşim bir kerecik olsun bansız yapın şunu beee yazık değilmi günlerce bekliyor bu insanlar ezpubgm için
günlerdir bekliyorduk bu hile için sonucu bumu olucaktı dword kullanmak zorundamı millet hep dwordu güvenli yapıyorlarEZPUBGM Konusunu Okumayı Deneseydiniz Yüksek Ban Riski Yazdığını Görürdünüz
He paşam varmıdır başka isteğin sipariş mi veriyon kanka o üslup ne adamlar söylüyor ezpubgm yüksek ban riski diye hala gidip kullanıp ban yiyip burada boş boş konu kirliliği yapıyorsunuz
ikisini de kullanmak zorunda değilsin. bir tanesinde sadece chams var ve o sebepten güvenli, diğerinde aimbot gibi ban riski yüksek özellikler var ki sık sık ban atıyor.günlerdir bekliyorduk bu hile için sonucu bumu olucaktı dword kullanmak zorundamı millet hep dwordu güvenli yapıyorlar
ezpubgm da 1/2 sene ban atmadı yanlıs hatırlamıyorsam belki daha uzunda olabilir dword legit bir hile o yüzden güvenligünlerdir bekliyorduk bu hile için sonucu bumu olucaktı dword kullanmak zorundamı millet hep dwordu güvenli yapıyorlar
bunu ben de yaşadım kankabencede fixlendi bende sabah rank kasıcaktım hesap ban yemiş
başka seçenek yok yine dword kullanacaz mecbur ezpubg yine gitti ban atıyor şuanDword kullanmayı düşünüyorum.
EzPUBGM kullanmak istiyorsan, Bypass kullanmanız gerekmektedir.başka seçenek yok yine dword kullanacaz mecbur ezpubg yine gitti ban atıyor şuan