Çözüldü Ezpubgm yükle butonu çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Siteyi açtıktan sonra yükle kısmına tıklanılmıyor.

Çözüm
Tarayıcınızın çerezlerini silerseniz yükle butonu çalışacaktır. Getlasterror hatasının nedeni windows 7 nin hileyi tam olarak desteklemediğinden kaynakalnıyor hile bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bununda bir nevi çözümü bilgisayarınızdan gübcelleştirmeleri denetle yaparak varsa güncellemeyi yükleyin sorun çözülebilir. Eğer hata halen devam ediyorsa daha üst bir sürüme format atarak geçebilirsin windows 8 / 8.1 / 10
Üye
4 HİZMET YILI
Memory uygulamasını Indirdin mi
evet onu önce açıyorum daha sonra siteye giriyorum bazen reklam geliyor reklam bitince site tıklıyorum gene açılmıyor. 2 kes denediğimde yükle bile tıklanmıyor.
Post automatically merged:

evet onu önce açıyorum daha sonra siteye giriyorum bazen ****** geliyor ****** bitince site tıklıyorum gene açılmıyor. 2 kes denediğimde yükle bile tıklanmıyor.
Getlasterror diye bir hata alıyorum.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Tarayıcınızın çerezlerini silerseniz yükle butonu çalışacaktır. Getlasterror hatasının nedeni windows 7 nin hileyi tam olarak desteklemediğinden kaynakalnıyor hile bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bununda bir nevi çözümü bilgisayarınızdan gübcelleştirmeleri denetle yaparak varsa güncellemeyi yükleyin sorun çözülebilir. Eğer hata halen devam ediyorsa daha üst bir sürüme format atarak geçebilirsin windows 8 / 8.1 / 10

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...