31 Mar 2022 #1 HyperFlow H you better be joking Seçkin Üye Katılım 14 Mar 2020 Mesajlar 470 Çözümler 1 Tepki puanı 54 Ödüller 4 6 HİZMET YILI Merhabalar öncelikle Secure Boot ayarını kapatmama rağmen hala Secure Boot hatası ile karşılaşıyorum, anakartım ASUS ve, Aşşağıda verdiğim bu ayarı yaptım fakat eksik bir ayar mı ki var hala Secure Boot hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhabalar öncelikle Secure Boot ayarını kapatmama rağmen hala Secure Boot hatası ile karşılaşıyorum, anakartım ASUS ve, Aşşağıda verdiğim bu ayarı yaptım fakat eksik bir ayar mı ki var hala Secure Boot hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Çözüm U U uhpep 31 Mar 2022 Secure boot ayarını kapattıktan sonra bios üzerinden kaydet ve çık yaptığınıza emin misiniz ? Tekrar bios üzerinden kontrol edin lütfen.
Secure boot ayarını kapattıktan sonra bios üzerinden kaydet ve çık yaptığınıza emin misiniz ? Tekrar bios üzerinden kontrol edin lütfen.
31 Mar 2022 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Secure boot ayarını kapattıktan sonra bios üzerinden kaydet ve çık yaptığınıza emin misiniz ? Tekrar bios üzerinden kontrol edin lütfen. Oyla 1 Olumsuz oyla Çözüm
Secure boot ayarını kapattıktan sonra bios üzerinden kaydet ve çık yaptığınıza emin misiniz ? Tekrar bios üzerinden kontrol edin lütfen.
1 Nis 2022 Yasaklandı #3 mrtprtkl M Banlı Üye Katılım 26 Şub 2018 Mesajlar 1,608 Çözümler 26 Tepki puanı 170 Ödüller 5 Yaş 31 8 HİZMET YILI Secure bootu bios ayarlarından kapattıktan sonra save & exit demelisin Oyla 0 Olumsuz oyla